Narciso Rodriguez For Her

Парфюмна вода за жени

Narciso RodriguezNarciso Rodriguez2006

основни ароматни нотки

мускус
роза
земни
пачули
топли пикантни
плодови
кехлибар
флорални
сладки
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Дамският парфюм Narciso Rodriguez For Her е икона в света на парфюмерията и модата. Този аромат от надежден дизайнер е изявление на елегантност и сексапил, което пресъздава женствената сила и атракция в най-изящен вид.

Narciso Rodriguez For Her се отваря с деликатен и обаятелен букет от цветя и плодове. Нотките на портокалов цвят и османтус създават първото въздействие, което прилича на лека пролетна свежест. Постепенно, ароматът се развива към цветен сърцевинен акорд с нотки на бяла жасмин и мускус роза, които придават на аромата женствена и сексуална структура. Основата на аромата включва чувствени нотки на ванилия и пачули, които му придават дълбочина и топлина.

Този сложен букет от ароматни нотки съчетава сладостта на цветята с нюансите на дървесните и ванилови елементи. Резултатът е изключително съблазнителен и пленителен аромат, който подчертава женствеността и сексапила на тази, която го носи.

Едно от значимите предимства на Narciso Rodriguez For Her е неговата дълготрайност. Този парфюм се задържа на кожата през целия ден, не избледнява и не губи интензитет. Силата на аромата е умерена, като позволява на носещата го жена да се чувства привлекателна, без да доминира околните.

Narciso Rodriguez For Her е символ на изтънченост и женска сексуалност. Този аромат се отличава с изключително съблазнителна комбинация от ароматни нотки, които олицетворяват елегантността и страстта. Дизайнът на опаковката е семпъл и изчистен, подчертавайки стилната естетика на марката. Наричайки Narciso Rodriguez For Her „червеният легионер“, този парфюм винаги е актуален и подчертава вечния шик на съвременната жена.

Състав

Връхни нотки

Средни нотки

Базови нотки

Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Други парфюми от Narciso Rodriguez
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
notino-banner
Официално видео на парфюма
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Предимства:

  • Съблазнителен и сладък аромат
  • Дълготрайност на парфюма
  • Елегантен и изчистен дизайн на опаковката

Недостатъци:

  • Висока цена
  • Не е подходящ за тези, които предпочитат по-леки аромати
  • Може да бъде твърде наситен за някои хора