Dior Sauvage

Тоалетна вода за мъже

DiorDior2015

основни ароматни нотки

свежи
пикантни
цитросови
земни
билки
лавандула
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Парфюмът Dior Sauvage е изискан и мъжествен аромат, създаден от модния дом Dior. Той представлява съвременна интерпретация на класическия мъжки аромат и се отличава със своята свежест и интензивност.

Парфюмните нотки на Dior Sauvage включват горчиви портокалови нотки (бергамот), кехлибарени акорди и сандалово дърво. Тези компоненти се съчетават, за да създадат уникален и харизматичен аромат, който привлича вниманието.

Dior Sauvage принадлежи към парфюмната група на дървесно-ароматичните аромати. Тази група се характеризира със свежи, пикантни и дървесни нотки, които създават елегантно и съблазнително ухание.

Парфюмът Dior Sauvage бе пуснат на пазара през годината 2015. Той незабавно се превърна в популярен избор сред мъжете и бе приет с голям успех.

Творецът зад Dior Sauvage е парфюмеристът François Demachy. Той е известен със своето майсторско владеене на ароматите и е работил върху множество парфюми за Dior. François Demachy успява да съчетае елементите в Dior Sauvage по изключително хармоничен начин, създавайки запомнящ се и интригуващ аромат.

Линията Sauvage на Dior включва и други парфюми, които разширяват вариантите за избор на мъжете. Някои от тях са Dior Sauvage Parfum, Dior Sauvage Eau de Parfum и Dior Sauvage Very Cool Spray. Всеки от тези аромати запазва основата на Dior Sauvage, но предлага различни интерпретации и интензитети.

Рекламното лице на парфюма Dior Sauvage е актьорът Джони Деп. Той е избран, за да представи мъжествеността и харизмата на аромата, и се появява във визуалните кампании и рекламни материали, които подчертават естествената му привлекателност и автентичност. Джони Деп придава на Dior Sauvage нотка на загадъчност и индивидуалност, съчетавайки се перфектно със силния и съблазнителен характер на аромата.

С рекламната кампания, представяйки Джони Деп като лице на парфюма Dior Sauvage, Dior стреми да въздейства на мъжете, които се стремят да изразят своята сила, увереност и стил. Това рекламно лице подчертава елегантността и привлекателността на аромата, което привлича вниманието на широка аудитория от мъже, които се стремят към безупречност и самоувереност.

Dior Sauvage представлява смел и завладяващ аромат, който привлича вниманието и оставя трайно впечатление. Със своите свежи и дървесни нотки, той излъчва неподправена мъжественост и стил. Неговата елегантност и интензивност го правят истинско изкушение за мъже, които търсят аромат, който ще ги отличава и ще подчертае тяхната индивидуалност и сила.

Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
notino-banner
Официално видео на парфюма
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Dior Sauvage на най-изгодната цена:
notino-logo
free shippingБезплатна доставка
availability Наличен

notino-logo
free shippingБезплатна доставка
availability Наличен

Предимства:

  • Свеж и мъжествен аромат
  • Страхотна комбинация от нотки
  • Дълготраен и интензивен
  • Подходящ за различни поводи
  • Привлича вниманието на околните

Недостатъци:

  • Висока цена
  • Твърде тежък според някои вкусове
  • Не е подходящ за всички сезони