Dior Homme

Тоалетна вода за мъже

DiorDior2020

основни ароматни нотки

дървесни
мускус
ароматни
кехлибар
цитруси
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Dior Homme 2020 от Dior е дървесен аромат, предназначен за мъже. Той бе пуснат на пазара през 2020 година, създаден от Франсоа Демаши. В началото се усещат нотки на бергамот, розов пипер и елеми, след което се проявяват средни нотки от кашмирено дърво, атласки кедър и пачули. Базата на аромата включва Iso E Super, хаитянски ветивер и бял мускус.

Dior Homme е оригинален парфюм с пудрена, ирисова и дървесна аура за мъже, представен първоначално през 2005 година, а по-късно идва и нова версия през 2011 година. За 2020 година Dior Homme Eau de Toilette е представен със слогана „I’m Your Man“. Изданието от 2011 година остава на пазара под името Dior Homme Original.

Новата версия на Dior Homme е създадена от водещия парфюмерист на Dior, Франсоа Демаши, който има за цел да пренапише правилата за мъжката сензуалност. Ароматът е наситен, дървесен, топъл и съблазнителен. Мъжественият акорд на атлаския кедър и топлината на кашмиреното дърво се обгръщат с пикантни аромати.

Според парфюмериста, това е аромат, преситен с плътни дървесни нотки и се завръща към основните ценности: класика и простота. Той е прозрачен, чист, нежен и дървесен, но също така леко подсладен и се носи като втора кожа.

Новият флакон продължава архитектурния дизайн на предишните версии, с подобрено лого и име на парфюма върху капачката. Лицето на рекламната кампания продължава да бъде актьорът Робърт Патинсън.

Състав
Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Интересни факти
"Този нов Dior Homme безспорно носи мъжествен подпис, но не пренебрегва да разкрие и нежни, сензуални нюанси. Той представлява портрет на модерния мъж." - Франсоа Демаши
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
КолекцияDior Homme
notino-banner
Официално видео на парфюма
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Dior Homme на най-изгодната цена:
notino-logo
free shippingБезплатна доставка
availability Наличен


Предимства:

  • Интензивен дървесен аромат
  • Комбинация от плътски дървесни нотки
  • Чувственост и топлина

Недостатъци:

  • Не всеки може да оцени тежките дървесни нотки
  • Не е подходящ за тези, които предпочитат по-свежи и леки аромати