Кристин Нагел

Кристин Нагел е един от най-талантливите парфюмеристи на нашето време. Тя е родена в град Лион, Франция – мястото, където парфюмерията е почти като национален спорт. От малка Кристин е показвала интерес към ароматите и съставките, които се използват в парфюмерията.

След като завършва специализиран курс по парфюмерия, Кристин започва своята професионална кариера в индустрията през 1997 година. Първите й стъпки са в малка парфюмерийна компания, където тя развива своите умения и придобива опит в създаването на уникални аромати.

След това, Кристин Нагел преминава към по-големи и известни брандове, като работи за Guerlain, Chanel и Hermès. Тя успява да създаде някои от най-иконичните парфюми за тези марки, които са обожавани от милиони хора по света.

Сред най-известните парфюми, създадени от Кристин, са Chanel Coco Mademoiselle Intense, Hermès Eau des Merveilles Bleue и Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto. Тези аромати са само малка част от нейното впечатляващо портфолио, което включва множество други парфюми, всеки от които е уникален и неповторим.

Кристин Нагел е истински виртуоз в света на парфюмерията. Тя притежава умение да превръща ароматите в емоции и да създава парфюми, които оставят незабравимо впечатление. Нейната страст и талант продължават да вдъхновяват и радват любителите на парфюмите по целия свят.

Покажи още за Кристин Нагел
Парфюми от Кристин Нагел
The One
Dolce&Gabbana

The One

Парфюмна вода за жени

Terre d`Hermes Eau Givrée
Hermès

Terre d`Hermes Eau Givrée

Парфюмна вода за мъже

Karl Lagerfeld For Her
Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld For Her

Парфюмна вода за жени

For Her
Narciso Rodriguez

For Her

Парфюмна вода за жени

Twilly d’Hermès
Hermès

Twilly d’Hermès

Парфюмна вода за жени

Si
Giorgio Armani

Si

Парфюмна вода за мъже