Montblanc Explorer

Парфюмна вода за мъже

MontblancMontblanc2019

основни ароматни нотки

дървесни
цитруси
ароматни
кехлибар
мускус
свежи пикантни
топлки пикантни
земни
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

В света на парфюмите, всяка капка съдържа история, настроение и въображение. Montblanc Explorer е тази капка, която ни води през нови пътеки в света на ароматите. Този парфюм, създаден от луксозната марка Montblanc, се наслаждава на голямо внимание и положителни мнения от страна на феновете на парфюмерията. Да разгледаме този аромат със задълбочен поглед и да открием какво го прави толкова специален.

Montblanc Explorer се отваря със свежи и зелени нотки, които предизвикват чувството за приключение. Ароматът на бергамот и розов пипер предоставят динамичен старт, като същевременно обещават уникално пътешествие през различни аспекти на ароматната гама. Следващата фаза на развитие на аромата ни завежда в сърцето на парфюма, където се срещат уханията на фрезия и ветивер. Тези нотки допринасят за балансиране на аромата, придавайки му по-цветист и земен характер.

Въпреки че първите две фази на ароматното пътешествие са впечатляващи, истинската магия се разкрива в базовите нотки на Montblanc Explorer. Пачули, амброксан и вирджински кедър се преплитат, за да създадат дървесен и виртуално планински аромат. Тези нотки създават дълбока и интригуваща основа, която оставя следа и запечатва спомена за аромата.

Какво прави Explorer EDP толкова специален? Отговорът стой в неговата способност да изрази духа на изследователя. Този парфюм не просто предлага аромат, той предава настроение, вдъхновение и желание за откритие. За моменти, докато носим Montblanc Explorer, се чувстваме като пътешественици, изследващи непознати територии.

Относно дълготрайността, този парфюм заслужава похвала. Ароматът се задържа дълго на кожата, което го прави подходящ за дълги дни на работа, спонтанни приключения или специални събития. Също така, силата на аромата е добре балансирана – достатъчно интензивен, за да бъде забелязан, но не нарушаващ пространството около носещия го.

Explorer е аромат, който съчетава свежест, топлина и дървесни нотки, за да създаде уникално и вдъхновяващо пътешествие. Стилният дизайн на опаковката го прави идеален избор за подарък. Неговата способност да изрази духа на изследователя го прави подходящ за всички, които обичат да се отправят към нови хоризонти и да разгадават тайните на света.

Така завършва нашето ревю на Montblanc Explorer – един парфюм, който наистина успява да предизвика усещането за откритие и приключение.

Състав
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Други парфюми от Montblanc
Интересни факти
Лицето, което представя парфюма Explorer, е холандският модел Рейн Лангевелд.
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
КолекцияExplorer
notino-banner
Официално видео на парфюма
Подобни аромати
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Montblanc Explorer на най-изгодната цена:notino-logo
free shippingБезплатна доставка
availability Наличен

Предимства:

  • Изискан и запомнящ се аромат
  • Дълготраен ефект върху кожата
  • Универсален за носене през всички сезони
  • Луксозен и стилен дизайн на опаковката

Недостатъци:

  • Може да бъде твърде наситен за някои хора