Антоан Мейсъндю

Антоан Мейсъндю е един от най-талантливите парфюмеристи на нашето време. Той е роден на 21-ви юни 1948 година в град Грас, Франция – родното място на парфюмерията. От ранна възраст Антоан е проявявал огромен интерес към ароматите и емоциите, които те могат да предизвикат.

След завършването на парфюмерийното училище в Грас, Мейсъндю започва своята кариера в индустрията през 1970 година. Той работи за няколко големи бранда, като започва със своя дебют за Chloé. След това следват работни места в Dior, Givenchy и Yves Saint Laurent, където той създава някои от най-иконичните парфюми на марките.

През 1990 година, Антоан Мейсъндю решава да създаде своя собствена линия от парфюми и така се ражда брандът Maison Francis Kurkdjian. Със своите уникални и изтънчени аромати, той привлича вниманието на света към себе си. Някои от най-известните парфюми на Мейсъндю включват „Baccarat Rouge 540“, „Aqua Universalis“ и „Oud Satin Mood“.

Антоан Мейсъндю е известен със своята въздържана и елегантна стилова интерпретация на парфюмерията. Той успява да съчетае класическите елементи с модерните иновации, създавайки парфюми, които излъчват изтънченост и сила. Неговата работа се отличава с безупречното внимание към детайла и постоянното стремеж към съвършенство.

Антоан Мейсъндю е истински визионер в света на парфюмерията и неговите аромати остават вечни в сърцата на милиони хора по света. Той е истински майстор, който създава парфюми, които ви пренасят във вълшебен свят на емоции и красота.

Покажи още за Антоан Мейсъндю
Парфюми от Антоан Мейсъндю
Velvet Orchid
Tom Ford

Velvet Orchid

Парфюмна вода за жени

Uomo Born In Roma Intense
Valentino

Uomo Born In Roma Intense

Парфюмна вода за мъже

Quatre
Boucheron

Quatre

Парфюмна вода за жени

Donna
Valentino

Donna

Парфюмна вода за жени

Explorer
Montblanc

Explorer

Парфюмна вода за мъже