Boucheron Quatre

Парфюмна вода за жени

BoucheronBoucheron2015

основни ароматни нотки

цитруси
плодови
флорални
сладки
мускус
свежи
роза
дървесни
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Boucheron Quatre е дамски парфюм, пуснат на пазара през 2015 г. от френската луксозна марка Boucheron. Ароматът е вдъхновен от четирите елемента на природата: земя, въздух, огън и вода и е истинска магия, която ни пренася в свят на елегантност и роскош.

В горните нотки на парфюма се усещат свежестта на лимон и зелени листа, които придават динамичност и енергия на аромата. След това, се разкриват сърдечните нотки на жасмин и роза, които му придават нежност и женственост. Завършекът на този аромат е дървесно-мускусна база, която придава дълбочина и топлина на парфюма.

Не можем да не споменем и за изключителната издръжливост на Boucheron Quatre. Дори след няколко часа, ароматът все още е присъствен и ме зарадва със своята наситеност. Това го прави идеален за вечерни събития или специални поводи, когато искам да се почувствам изключително и запомняща се.

Опаковката на този парфюм е истинско произведение на изкуството. Комбинацията от златисто и сребристо, върху която са изобразени символи на Quatre колекцията на Boucheron, придава на опаковката елегантност и изтънченост. Просто разпаковането на този парфюм е истинско удоволствие за очите. Boucheron Quatre е аромат, който притежава уникална способност да накара една дама да се почувства специална и самоуверена.

Той е подходящ за жени, които ценят качеството и се стремят към изисканост във всяко едно отношение. Не можем да не препоръчаме Boucheron Quatre на всички, които искат да се докоснат до истинска класа и изтънченост. Този парфюм е въплъщение на лукса и стилa и няма как да останете незабелязани с него. Ако искате да се почувствате като истинска дама, този аромат е точно за вас. Boucheron Quatre е истинско съкровище, което трябва да бъде открито и оценено.

Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
notino-banner
Официално видео на парфюма
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Boucheron Quatre на най-изгодната цена:
notino-logo
free shippingБезплатна доставка
availability Наличен


Предимства:

  • Силен и чувствен аромат
  • Подходящ за уверени и стилни жени
  • Дълготраен аромат
  • Изтънчен и луксозен

Недостатъци:

  • Може да бъде твърде силен за някои хора