Montblanc Individuel

Тоалетна вода за мъже

MontblancMontblanc2003

основни ароматни нотки

сладки
плодови
ароматни
топли пикантни
дървесни
свежи пикантни
прахообразни
ванилия
лавандула
канела
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Montblanc Individuel е парфюм, който представлява символ на индивидуалност и стил. Този аромат е създаден, за да подчертае уникалността на носителя си и да му придаде изискана и привлекателна нотка.

В началото на аромата се усеща свежест и живост, благодарение на връхните нотки на ананас, бергамот, хвойна, кориандър, лавандула, мента, розмарин и канела. Тези нотки придават енергия и динамичност на композицията, като я правят искряща и привлекателна.

В сърцевината на аромата се разкрива богата комбинация от теменуга, жасмин и портокалов цвят, която придава дълбочина и интензивност на парфюма. Тези нотки допълват върховите нотки и създават хармоничен и сложен букет, който остава дълго на кожата.

В базата на парфюма се усеща топлата и обаятелна нотка на кехлибар, дъб, пачули, мускус, сандалово дърво и зърна от тонка. Тези нотки придават траен и запомнящ се завършек на аромата, който остава на кожата през целия ден.

Montblanc Individuel е подходящ за употреба през цялата година, като неговият комплексен и изискан аромат го прави подходящ за различни поводи. Той се допълва идеално с ежедневния стил, но може също така да бъде носен и за специални събития, като добавя нотка на елегантност и стил.

Относно ароматната група, Individuel може да бъде класифициран като ориенталски и дървесен парфюм, който съчетава свежестта на цитрусовите нотки с топлотата на дървесните и подправъчни акорди.

В заключение бихме казали, че Montblanc Individuel е парфюм за онези, които ценят индивидуалността и изтънчеността. Той предлага сложен и многостранен аромат, който неизменно ще привлече вниманието и ще остави запомнящ впечатление.

Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Други парфюми от Montblanc
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
notino-banner
Официално видео на парфюма
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Montblanc Individuel на най-изгодната цена:
Предимства:

  • Сложен и уникален ароматен профил
  • Запазва своя аромат през целия ден
  • Много добра цена

Недостатъци:

  • За някои хора, ароматът може да бъде малко прекалено интензивен