Giorgio Armani Stronger With You

Тоалетна вода за мъже

Giorgio ArmaniGiorgio Armani2017

основни ароматни нотки

топли пикантни
ванилия
ароматни
дървесни
сладки
пикантни
кехлибар
плодови
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Emporio Armani Stronger With You е мъжки парфюм на италианския моден дом Giorgio Armani, който се появи на пазара през 2017 година. Този аромат, създаден от парфюмериста Сесил Матън, приковава вниманието си със своя интензивен, съчетаващ се с нежност и сладост, аромат. В това ревю ще проучим в детайли Emporio Armani Stronger With You и ще разгледаме какво го прави уникален и впечатляващ избор за модерния мъж.

Първото, което се забелязва при Stronger With You, е неговият завладяващ и емблематичен аромат. Парфюмът се отваря със свежи и пикантни нотки на розов пипер и кардамон, които веднага създават усещане за интрига и енергия. Този начален удар е като израз на мъжка динамичност и силна индивидуалност.

След този пикантен старт, ароматът развива своя характер със сърцевината си, която включва сладък кашмир и фенел. Този букет носи усещане за нежност и топлина, което балансира началната пикантност. Фенелът придава на аромата пикантен и съвременен акцент, който го прави подходящ за мъже, които се стремят към индивидуалност и смелост.

Базата на Emporio Armani Stronger With You съчетава кедър, ванилия и кашмир. Тези дървесни и сладки нотки се преплитат, за да създадат завършек с дълбок и обаятелен характер. Кедърът придава структура и дълбочина, ванилията добавя сладост и кашмирът оставя мек и дълготраен след.

Emporio Armani Stronger With You е аромат, който наистина представлява съвременния мъж. Той съчетава силна индивидуалност с нежност и сладост, което го прави универсален за различни поводи. Дизайнът на опаковката отразява стил и елегантност, които са характерни за марката Giorgio Armani.

Неговият интригуващ аромат и дълготрайност го правят идеален за целия ден, независимо дали сте на работа, на среща или на специално събитие. Силата на аромата е точно толкова, колкото да бъде забелязан, но не и прекомерно нахлуваща. Emporio Armani Stronger With You е аромат, който ще привлече вниманието и ще усилва вашата самоувереност.

Състав

Връхни нотки

Средни нотки

Базови нотки

Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Интересни факти
Рекламно лице на парфюма е актрьорът Никълъс Холт
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
notino-banner
Официално видео на парфюма
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Giorgio Armani Stronger With You на най-изгодната цена:
notino-logo
free shippingБезплатна доставка
availability Наличен


Предимства:

  • Интензивен и модерен аромат
  • Баланс между пикантност и нежност

Недостатъци:

  • Интензивността на аромата може да бъде твърде силна за някои хора
  • Цената може да бъде висока за някои бюджети