Giorgio Armani Stronger With You Intensely

Парфюмна вода за мъже

Giorgio ArmaniGiorgio Armani2019

основни ароматни нотки

ванилия
сладки
амбър
канела
топли пикантни
ароматни
карамел
мускус
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Мъжкият парфюм Emporio Armani Stronger With You Intensely (понякога съкращаван до SWY Intensely) е част от линията на аромати Emporio Armani, представени от италианския моден дом Giorgio Armani. Този аромат е носещ наследството на семейството Stronger With You и носи тайнствената наименование „Intensely„, което предвещава някаква интрига в своя аромат.

Emporio Armani SWY Intensely съчетава сладост и мъжественост по начин, който го прави подходящ за съвременния мъж, който цени баланса между интензивни и чувствителни нотки. Първите впечатления са от пикантни нотки на розов пипер и роза, които освежават и привличат вниманието. Тези нотки създават динамичен и начален старт, който веднага приковава към себе си.

В сърцето на аромата Stronger With You Intensely заема мястото си карамел и ванилия, които придават топлина и сладост на аромата. Тази сладост е интензивна, но не претоварваща, като предоставя на аромата характер, който е топъл и обаятелен. Карамелът и ванилията се съчетават със специфична мъжественост, като внушават усещане за самоувереност.

Основата на парфюма обаче носи своята интензивност към нови висоти, с добавката на кехлибар и дървесни нотки. Тези елементи придават на аромата дълбочина и структура, като го правят изключително траен и мистериозен. Завършващият акорд се задържа и остава в паметта, създавайки неповторимо впечатление.

Дизайнът на опаковката на Emporio Armani Stronger With You Intensely отразява стилната и елегантна философия на марката Armani. Бутилката е изработена от прозрачно стъкло, позволявайки видимост на аромата, и носи амбърено оцветената течност. Капачката съчетава черен и сребърен цвят, което добавя допълнителен акцент от лукс и роскош.

Едно от основните предимства на Emporio Armani SWY Intensely е неговата изключителна дълготрайност. Този аромат може да се усеща на кожата през целия ден, без да избледнява значително. Силата на аромата е средна до висока, като предоставя на носещия го интензивно присъствие.

Този факт прави Stronger With You Intensely идеален за мъже, които ценят парфюмите с по-дълга дълготрайност и интензивен аромат, който остава забележим дори след няколко часа.

Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
КолекцияStronger With You
notino-banner
Официално видео на парфюма
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Подобни аромати

Stronger With You Intensely


Предимства:

  • Интензивен и привлекателен аромат
  • Дълготрайност и сила на аромата
  • Стилен и елегантен дизайн на опаковката

Недостатъци:

  • Може да не бъде подходящ за тези, които предпочитат по-леки аромати
  • Ценово по-висок в сравнение с някои други парфюми