Carolina Herrera Good Girl

Парфюмна вода за жени

Carolina HerreraCarolina Herrera2016

основни ароматни нотки

сладки
бели флорални
топли пикантни
ванилия
какао
амбър
тубероза
земни
бадем
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Carolina Herrera Good Girl е един невероятно примамлив и елегантен дамски парфюм, който е създаден да отразява самодоверието и силата на съвременната жена. Той наистина е нещо специално, съчетавайки свежи и пикантни нотки, за да създаде неповторим ароматен опит.

Този парфюм е истинско вътрешно противоречие, комбинирайки нежността и силата, които пораждат игривост и провокация. Олицетворява контрастите между тъмната и светлата страна на женската натура, отразени както в самите нотки, така и в невероятния му флакон, който е вдъхновен от черно-бяла обувка.

Нека поговорим за нотките на този аромат. В началото, можете да усетите екзотични акорди на мигдол, лимон и българска роза, които правят върховите нотки незабравими. Сърцевината на аромата разкрива богатството на жасмин, тубероза и иланг-иланг, които придават съблазнителна женственост. А в основата на парфюма се усеща изтънчена комбинация от тонка, какао и сандалово дърво, които придават топлина и нежност на цялата композиция.

Good Girl от Carolina Herrera принадлежи към ориенталските цветно-плодови аромати, които са известни с изискания си стил и смелост в избора на нотките.

Майсторът зад това великолепие от аромат е Луис Турньо, парфюмеристът, който е известен със своите креативни композиции и изключителен талант.

Линията Carolina Herrera Good Girl предлага и други варианти и допълнения към оригиналния аромат. Можете да се насладите на Good Girl Velvet Fatale, Good Girl Legere и Good Girl Supreme. Всяка от тези версии запазва силата и елегантността на оригиналния парфюм, но добавя свои специфични нюанси и обновени нотки.

Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Други парфюми от Carolina Herrera
Интересни факти
Рекламно лице на парфюма Good Girl е известната модна и икона Карли Клос.
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
КолекцияGood Girl
notino-banner
Официално видео на парфюма
Потребителска оценка

No Title

Rated 5,0 out of 5
28 ное. 2023

Уникален аромат, който остава в паметта, деликатен, привлекателен и много обаятелен. Издържливостта му не е много голяма. Все още помня първия път, когато се запознах с неговия аромат чрез пробна мостра. Тогава усещането ми продължи над 24 часа. Не разбирам защо вече не е толкова устойчив. Може би съм привикнала с него. Въпреки това, той е моят любим парфюм.

Avatar for Бояна
Бояна
Подобни аромати

Good Girl


Предимства:

  • Изключително съблазнителен и елегантен аромат
  • Контрастни и балансирани парфюмни нотки
  • Изискан и запомнящ се флакон във формата на обувка
  • Подходящ за всякакви поводи и сезони
  • Дълготраен и интензивен аромат

Недостатъци:

  • Може да бъде твърде силен и натрапчив за някои
  • Висока цена