Carolina Herrera Good Girl

Парфюмна вода за жени

Carolina HerreraCarolina Herrera2016

основни ароматни нотки

сладки
бели флорални
топли пикантни
ванилия
какао
кехлибар
тубероза
земни
бадем
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Carolina Herrera Good Girl е един невероятно примамлив и елегантен дамски парфюм, който е създаден да отразява самодоверието и силата на съвременната жена. Той наистина е нещо специално, съчетавайки свежи и пикантни нотки, за да създаде неповторим ароматен опит.

Този парфюм е истинско вътрешно противоречие, комбинирайки нежността и силата, които пораждат игривост и провокация. Олицетворява контрастите между тъмната и светлата страна на женската натура, отразени както в самите нотки, така и в невероятния му флакон, който е вдъхновен от черно-бяла обувка.

Нека поговорим за нотките на този аромат. В началото, можете да усетите екзотични акорди на мигдол, лимон и българска роза, които правят върховите нотки незабравими. Сърцевината на аромата разкрива богатството на жасмин, тубероза и иланг-иланг, които придават съблазнителна женственост. А в основата на парфюма се усеща изтънчена комбинация от тонка, какао и сандалово дърво, които придават топлина и нежност на цялата композиция.

Good Girl от Carolina Herrera принадлежи към ориенталските цветно-плодови аромати, които са известни с изискания си стил и смелост в избора на нотките.

Майсторът зад това великолепие от аромат е Луис Турньо, парфюмеристът, който е известен със своите креативни композиции и изключителен талант.

Линията Carolina Herrera Good Girl предлага и други варианти и допълнения към оригиналния аромат. Можете да се насладите на Good Girl Velvet Fatale, Good Girl Legere и Good Girl Supreme. Всяка от тези версии запазва силата и елегантността на оригиналния парфюм, но добавя свои специфични нюанси и обновени нотки.

Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Интересни факти
Рекламно лице на парфюма Good Girl е известната модна и икона Карли Клос.
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
notino-banner
Официално видео на парфюма
Потребителска оценка

No Title

28 ное. 2023

Уникален аромат, който остава в паметта, деликатен, привлекателен и много обаятелен. Издържливостта му не е много голяма. Все още помня първия път, когато се запознах с неговия аромат чрез пробна мостра. Тогава усещането ми продължи над 24 часа. Не разбирам защо вече не е толкова устойчив. Може би съм привикнала с него. Въпреки това, той е моят любим парфюм.

Avatar for Бояна
Бояна

Сравни цените

Купи Carolina Herrera Good Girl на най-изгодната цена:
notino-logo
free shippingБезплатна доставка
availability Наличен

notino-logo
free shippingБезплатна доставка
availability Наличен

Предимства:

  • Изключително съблазнителен и елегантен аромат
  • Контрастни и балансирани парфюмни нотки
  • Изискан и запомнящ се флакон във формата на обувка
  • Подходящ за всякакви поводи и сезони
  • Дълготраен и интензивен аромат

Недостатъци:

  • Може да бъде твърде силен и натрапчив за някои
  • Висока цена