Луиза Търнър

Луиза Търнър е изключително талантлив парфюмерист, който е роден в малък град във Франция. От малък Луиза е показал огромен интерес към ароматите и експериментирането с различни ароматни съставки. Той е наистина роден с дарбата да създава невероятни парфюми, които ни отвеждат на невероятни пътешествия чрез носа ни.

Луиза започва своята кариера в парфюмерийната индустрия преди няколко десетилетия. Той работи за няколко известни бранда, като започва с малка фамилна компания и постепенно се изкачва по стълбите на успеха. Сега той е един от най-признатите парфюмеристи в света.

Сред брандовете, за които Луиза е работил, са някои от най-големите имена в индустрията. Той започва със своята първа работа за малка местна марка, след което преминава към по-големи и престижни брандове. Сред най-известните му работи са сътрудничествата му с Chanel, Dior, Guerlain и Tom Ford.

Луиза Търнър е създал множество невероятни парфюми, които са станали истински икони в индустрията. Някои от неговите най-известни творения включват „Coco Mademoiselle“ за Chanel, „J’adore“ за Dior, „Shalimar“ за Guerlain и „Tobacco Vanille“ за Tom Ford. Всяко от тези имета се свързва със силен и уникален аромат, който отразява стилът и визията на марката, за която е създаден.

Луиза Търнър е истински виртуоз в своята професия, който ни вълнува и вдъхновява със своите невероятни парфюми. Той продължава да създава аромати, които ни карат да се чувстваме специални и неповторими. Неговата страст и преданост към парфюмерията са очевидни във всеки един от неговите шедьоври.

Покажи още за Луиза Търнър
Парфюми от Луиза Търнър
Good Girl Supreme
Carolina Herrera

Good Girl Supreme

Парфюмна вода за жени

Very Good Girl
Carolina Herrera

Very Good Girl

Тоалетна вода за жени

Bad Boy
Carolina Herrera

Bad Boy

Тоалетна вода за мъже

Good Girl
Carolina Herrera

Good Girl

Парфюмна вода за жени