Carolina Herrera Bad Boy

Тоалетна вода за мъже

Carolina HerreraCarolina Herrera2019

основни ароматни нотки

топли пикантни
кехлибар
дървесни
свежи пикантни
ароматни
какао
ванилия
цитруси
билкови
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Carolina Herrera Bad Boy е парфюм, който навлиза в света на мъжката парфюмерия със смелост и характер. Представен през 2019 година, този аромат стъпва смело на сцената, представяйки се като съвременен и изразителен избор.

Стилът и дизайнът на бутилката са предвещание за това, което следва. Опаковката на Bad Boy е многопластова, съчетавайки метални и материални елементи, което символизира сложния характер на мъжествеността. Флаконът е черен и смел, както името „Bad Boy“ намеква, и внушава сила и индивидуалност.

Връхните нотки на аромата са съчетание от бял пипер и бергамот. Тези нотки създават динамичен и същевременно свеж старт, който привлича вниманието и подготвя за по-сложния ароматен опит, който следва. Първите моменти са интригуващо въведение в света на Bad Boy.

В сърцевината се разгръща интензивна комбинация от смолист тонка боб и кедър. Тези нотки са земни и пикантни, създавайки богатство и сложност в ароматната структура. Те придават характер и интензивност, които са съвършено съчетани със свежите връхни нотки.

Основата на CH Bad Boy е съставена от какао, амброксан и бяло дърво. Този завладяващ финал се разкрива с топли и сладки нотки, които допълват и обгръщат целия ароматен опит. Съчетанието на нюансите придава на аромата дълбочина и плътност, оставяйки незабравим впечатление.

Мненията на феновете на ароматите се разпръсват във възхитителен калейдоскоп от положителни отзиви. Много от тях споделят, че Carolina Herrera Bad Boy EDT е истинско изкушение за сетивата, подчертавайки мушкулестата страна на мъжествеността, но също така и дълбочината на характера. Мнозина описват този парфюм като „силно наличие“ и „невероятно вълнуващ“.

Bad Boy от Carolina Herrera представлява смелостта и индивидуалността на съвременния мъж. Този парфюм не просто се носи, а оставя следа от изразителност и харизма. Съчетавайки динамични нотки с топли и земни елементи, той става истинско изкушение за сетивата. Обаче, изборът на интензивността на аромата трябва да бъде внимателен, за да се избегне прекомерно насищане. Това е аромат за смелите, които се осмеляват да изразят своята индивидуалност.

Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Други парфюми от Carolina Herrera
Интересни факти
Рекламно лице на парфюма е известният британски актрьор Ед Скрейн
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
notino-banner
Официално видео на парфюма
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Carolina Herrera Bad Boy на най-изгодната цена:
notino-logo
free shippingБезплатна доставка
availability Наличен


Предимства:

  • Изразява смелост и индивидуалност
  • Сложна и динамична композиция
  • Интензивен и харизматичен аромат

Недостатъци:

  • Възможна прекалено силна интензивност на аромата
  • По-висока цена