Thierry Mugler Alien

Парфюмна вода за жени

Thierry MuglerThierry Mugler2005

основни ароматни нотки

бели флорални
кехлибар
дървесни
флорални
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Alien от Thierry Mugler е интригуващ и мистериозен дамски парфюм, който съчетава уникална комбинация от нотки, създавайки изключителен ароматен опит. Той е част от оригиналната колекция Alien на Thierry Mugler и привлича вниманието си със своята силно индивидуална и екзотична съставка.

Ароматните нотки на Thierry Mugler Alien се открояват с висока интензивност и уникална сложност. Парфюмната пирамида включва свежи и цветни нотки, съчетани с плътни и ориенталски акорди. В основата на този парфюм звезден йасмин, сандалово дърво и бял амбър образуват завладяващи нотки, допълнени от аурата на мускус.

Alien от Thierry Mugler принадлежи към ориенталските цветни аромати, което го прави чувствен и загадъчен. Той съчетава свежестта на цветята с изтънченият магнетизъм на ориенталските аромати, предизвиквайки незабравимо усещане за привлекателност.

Този вълнуващ парфюм е създаден през 2005 г. и оттогава си запазва популярността и непреходното му влияние в света на парфюмерията. Той излъчва индивидуалност и изисканост, привличайки вниманието на смели и самоуверени жени.

Thierry Mugler Alien е създаден от парфюмериста Доминик Ропион, който успява да съчетае различните нотки в хармонично и балансирано творение. Ropion е известен с таланта си да създава сложни и съблазнителни аромати, а Alien е един от неговите най-успешни парфюми.

Линията Alien предлага и други варианти на аромата, разнообразявайки опита на почитателите. Някои от вариантите включват Alien Essence Absolue, Alien Eau Extraordinaire, Alien Musc Mysterieux и Alien Man.

Интересният факт за Thierry Mugler Alien е, че бутилката му е създадена като талисман и съкровище. Тя е изработена от кристал, представляващ знака на бесовската лунна кълбо, а тялото на бутилката е оформено като изящна аметистова гривна. Този уникален дизайн подчертава индивидуалността и мистериозността на парфюма, правейки го не просто аромат, а и произведение на изкуството.

Състав

Връхни нотки

Средни нотки

Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Други парфюми от Thierry Mugler
Интересни факти
Рекламното лице на Thierry Mugler Alien е загадъчната и красива актриса Джордан Дън.
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
notino-banner
Официално видео на парфюма
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Thierry Mugler Alien на най-изгодната цена:
notino-logo
free shippingБезплатна доставка
availability Наличен


Предимства:

  • Загадъчен и привличащ аромат
  • Индивидуален и изискан
  • Издържливост през деня

Недостатъци:

  • Интензивността на аромата може да бъде прекомерна за някои хора
  • Висока цена