Chanel Bleu de Chanel

Тоалетна вода за мъже

ChanelChanel2010

основни ароматни нотки

цитруси
дървесни
пикантни
кехлибар
опушени
свежи
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Bleu de Chanel от Chanel е „икона“ сред мъжките парфюми, представляващ съчетание от сила и свежест. Този аромат е символ на съвременния мъж, който се отличава със своя стил и самоувереност.

Съставът на Bleu de Chanel се отличава със съчетание от многослойни и изискани парфюмни нотки. Той предлага свежест и енергия, благодарение на свежи цитрусови нотки на бергамот и лимон, които се допълват от лабданум и мента. Сърцевината на аромата включва нежни нотки на жасмин и градински чай, които се сливат с пачули и ветивер, придавайки му дървесно-пикантен завършек.

Bleu de Chanel принадлежи към парфюмната група на дървесно-ароматичните аромати, което го прави подходящ за всякакви поводи и сезони. Този тип аромати е популярен със своята свежест, интензивност и дървесен акорд, който придава изразителност на мъжествеността.

Парфюмът Bleu de Chanel е създаден през 2010 година, представяйки се като съвременна интерпретация на класическия аромат. Създателят на този невероятен парфюм е парфюмеристът Жак Полж, известен със своите майсторски умения в областта на ароматите.

Линията на Chanel Bleu включва и други парфюми, които разширяват избора на мъжете. Отличаващите се варианти включват Bleu de Chanel Parfum, Bleu de Chanel Eau de Parfum и Bleu de Chanel Eau de Toilette. Всеки от тези аромати запазва характерната свежест и мъжественост на Bleu de Chanel, но предлага различни нюанси и интензитет.

За да представи силата и стилът на Bleu de Chanel, Chanel избра актьора Гаспар Улиел като рекламно лице на парфюма. Той въплъщава съвременния мъж, който е шармантен, уверен и с харизма. Рекламната кампания, в която участва Гаспар Улиел, излъчва елегантност и автентичност, отразявайки същността на Bleu de Chanel.

Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Други парфюми от Chanel
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
notino-banner
Официално видео на парфюма
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Chanel Bleu de Chanel на най-изгодната цена:

Предимства:

  • Мъжественост и уверен аромат
  • Изискана комбинация от свежи и дървесни нотки
  • Дълготраен
  • Подходящ за всякакви поводи и сезони

Недостатъци:

  • Не подходящ за тези, които предпочитат по-леки и нежни аромати