Жак Полж

Жак Полж е роден на 18-ти март 1946 година в град Грас, Франция. Той е един от най-известните парфюмеристи в света и е известен със своята изключителна творческа визия и непоклатима страст към парфюмите.

Жак започва да се занимава с парфюми в младостта си, когато се присъединява към една от най-големите парфюмерийни къщи в Грас. Там той развива своите умения и талант, които го водят към постижения, които му донесоха голяма слава.

С годините Жак Полж работи за няколко известни бранда парфюми, като създава невероятни аромати, които се превръщат в икони. Той започва кариерата си в малка, но престижна къща и постепенно преминава към по-големите и утвърдени марки.

Сред брандовете, за които Жак Полж е работил, са Chanel, Dior, Guerlain и Hermes. Той е създал някои от най-известните и обичани парфюми на тези марки, като Chanel No. 5, Dior Poison, Guerlain Shalimar и Hermes Eau des Merveilles. Тези аромати са станали класически и остават в историята на парфюмерията като истински шедьоври.

Жак Полж е изключително талантлив и винаги се стреми към иновации и създаването на уникални аромати. Той е известен със своята въображение и способността си да създава парфюми, които са в състояние да превъзмогнат времето и да ви отведат в свят на красота и емоция. Той е истински майстор на парфюмерията и винаги успява да впечатли света със своите творения.

Покажи още за Жак Полж
Парфюми от Жак Полж
Coco Mademoiselle
Chanel

Coco Mademoiselle

Парфюмна вода за жени

Chance
Chanel

Chance

Парфюмна вода за жени

Bleu de Chanel Eau de Parfum
Chanel

Bleu de Chanel Eau de Parfum

Парфюмна вода за мъже

Bleu de Chanel
Chanel

Bleu de Chanel

Тоалетна вода за мъже