Tom Ford Black Orchid

Парфюмна вода за жени

Tom FordTom Ford2006

основни ароматни нотки

топли пикантни
земни
дървесни
сладки
амбър
пачули
шоколад
флорални
плодови
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Tom Ford Black Orchid е аромат, който обгръща сетивата с мистерия и изтънченост. Представен за пръв път през 2006 година, този парфюм се наредява сред истинските икони в света на парфюмерията.

Дизайнът на опаковката и бутилката на Black Orchid излъчва елегантност и тайнственост. Опаковката е луксозна и красива, като представя черната орхидея – символ на роскош и рядкост. Флаконът също е изработен с изисканост и изразява изчистен дизайн, който се допълва перфектно с аромата вътре.

Въхните нотки на Black Orchid са плодови и екзотични, с комбинация от черен трюфел, пачули и червена орхидея. Тези нотки се откриват деликатно и интригуват с наситени аромати. Връхните нотки водят към вълшебния свят на този парфюм.

В средните нотки на парфюма се разгръща с нотки на жасмин, гардения и янтар. Тези цветни и пикантни нотки добавят сложност и съблазън на аромата, създавайки усещане за изисканост и женственост. Те разкриват есенцията на парфюма и го правят неустоим.

Основата на Tom Ford Black Orchid е интензивна и мистична, с нюанси на пачули, сандалово дърво, ванилия и бял мускус. Тези нотки създават завладяващ финал, оставяйки следа от тайнственост и незабравимост. Целият ароматен опит завършва с впечатляваща наситеност.

Много парфюми, включително и Black Orchid, се определят като „унисекс“ или „безполови“, което означава, че те са подходящи за носене от хора независимо от техния пол. Всичко зависи от предпочитанията на индивида и как този аромат се съчетава с химията на тяхната кожа.

Мненията на хората, които използват този парфюм, могат да бъдат разнообразни и зависят от тяхната лична интерпретация и усещане за аромата. Някои може да го използват като дамски парфюм, докато други – като мъжки. В крайна сметка, важното е как се чувстват с него и как изразяват своя стил и личност.

Tom Ford Black Orchid е парфюм, който капсулира магията на тайнствеността. Този аромат е изключително сложен и интригуващ, съчетавайки плодови, цветни и дървесни нотки. Представяйки се с черна орхидея, той се превръща в икона на роскош и стил. Въпреки че ароматът може да бъде преинтерпретиран от всеки човек, Tom Ford Black Orchid оставя незабравимо впечатление и пленява сетивата с уникалността си.

Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Други парфюми от Tom Ford
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
КолекцияBlack Orchid
notino-banner
Официално видео на парфюма
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Подобни аромати

Black Orchid


Предимства:

  • Интригуващ и загадъчен аромат
  • Сложна и уникална комбинация от нотки

Недостатъци:

  • Сравнително висока цена
  • Може да бъде прекалено интензивен за някои вкусове