Paco Rabanne Pure XS

Тоалетна вода за мъже

Paco RabannePaco Rabanne2017

основни ароматни нотки

ванилия
топли пикантни
сладки
кехлибар
дървесни
ароматни
цитруси
канела
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Paco Rabanne Pure XS е мъжки парфюм, който пристига на парфюмерийната сцена със смелост и чувственост. Представен през 2017 година от известния дизайнер Paco Rabanne, този аромат нарушава стереотипите и предлага интригуващо и съвременно изживяване. В този обзор ще изследваме в детайли аромата на Paco Rabanne Pure XS, ще споделим мнението на потребителите и ще дадем обобщена оценка на този парфюм, който приковава вниманието със своята силна наличност.

Дизайнът на флакона е сам по себе си произведение на изкуството. Той изглежда като скъпоценен камък, инкрустиран с метални детайли. Черната и златната цветова комбинация представлява лукс и стил, което подчертава впечатляващия характер на аромата.

Връхните нотки на Paco Rabanne Pure XS включват зелена салвия и кръвна поредица, които създават свеж и енергичен старт. Тези нотки са като обещание на нещо интригуващо и сексапилно, като предвещават близкото разкриване на ароматен свят.

Сърцевината на Pure XS представлява комбинация от канела и кардамон. Тези специални подправки придават афродизиакална нотка на аромата, като му придават още повече сексапил и чувственост. Съчетанието им създава пикантност и дълбочина, които привличат вниманието.

Основата на аромата включва ванилия, карамел и кедър. Тези нотки добавят сладост и стабилност на парфюма. Ванилията придава топлина и сладост, карамелът придава гурме акцент, а кедърът придава дървесна основа. Този тройно комбиниран финал придава на аромата на Paco Rabanne Pure XS дълбочина и траен ефект.

Мнението на потребителите на този парфюм е разнообразно, но най-често се срещат положителни отзиви. Много хора го определят като „изкушение“ и „сексапилен“, подчертавайки неговата способност да прикове вниманието. Този парфюм е чест избор за нощни излизания и специални събития, когато желаете да събудите сетивата на околните.

Paco Rabanne Pure XS представлява смелост и сексапил в ароматната парфюмерия. Този парфюм несъмнено е изкушение за сетивата, съчетавайки свежи, пикантни и сладки нотки, които го правят незабравим. С мощната си наличност и чувственост, той е подходящ избор за мъже, които ценят индивидуалността и искат да оставят силно впечатление.

Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Други парфюми от Paco Rabanne
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
notino-banner
Официално видео на парфюма
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Подобни аромати

Pure XS


Предимства:

  • Изразява смелост и сексапил
  • Интригуваща комбинация от нотки

Недостатъци:

  • Възможно да е прекалено силен за някои
  • Не подходящ за хора, които предпочитат по-леки и ненатрапчиви аромати