Каролайн Дюмур

Каролайн Дюмур е един от най-талантливите парфюмеристи наши дни. Тя е родена във Франция, в красивия град Грас, който е известен със своята богата история в парфюмерията. От малка Каролайн е била обгърната от ароматите и тайните на този уникален свят.

Започва да се занимава с парфюми още в младежките си години, когато започва да изучава изкуството на създаването на аромати. С времето, тя развива своя стил и умение да създава изключителни парфюми, които ни отвеждат на едно пътешествие из света на сетивата.

Каролайн Дюмур има богат опит в индустрията и е работила за няколко известни бранда. Тя започва своята кариера във френската къща „Le Dixieme Art Parfums“, където успява да изрази своята творческа визия и страст към ароматите. След това, тя преминава към работа за бранда „Fragonard“, където продължава да впечатлява със своите уникални парфюми.

Но най-голямата известност Каролайн Дюмур придобива, когато започва да работи за един от най-престижните парфюмерийни брандове – „Serge Lutens“. Там тя създава няколко истински шедьоври, които са станали култови сред почитателите на парфюмерията.

Някои от най-известните парфюми на Каролайн Дюмур включват „Carnal Flower“, „Iris Poudre“, „Musc Ravageur“ и „Portrait of a Lady“. Тези аромати са изключително изящни и съчетават нотки, които ни пренасят в свят на елегантност и чувственост.

Каролайн Дюмур е истинска магьосница на ароматите, която ни въвлича в своята вълшебна история с всяко създадено парче парфюм. Нейната страст и творчески дар са вдъхновение за всички, които обичат и ценят уникалните аромати.

Покажи още за Каролайн Дюмур
Парфюми от Каролайн Дюмур
Invictus Parfum
Paco Rabanne

Invictus Parfum

Парфюм за мъже

Pure XS
Paco Rabanne

Pure XS

Тоалетна вода за мъже