Каролайн Дюмур

Каролайн Дюмур е един от най-талантливите парфюмеристи наши дни. Тя е родена във Франция, в красивия град Грас, който е известен със своята богата история в парфюмерията. От малка Каролайн е била обгърната от ароматите и тайните на този уникален свят.

Започва да се занимава с парфюми още в младежките си години, когато започва да изучава изкуството на създаването на аромати. С времето, тя развива своя стил и умение да създава изключителни парфюми, които ни отвеждат на едно пътешествие из света на сетивата.

Каролайн Дюмур има богат опит в индустрията и е работила за няколко известни бранда. Тя започва своята кариера във френската къща „Le Dixieme Art Parfums“, където успява да изрази своята творческа визия и страст към ароматите. След това, тя преминава към работа за бранда „Fragonard“, където продължава да впечатлява със своите уникални парфюми.

Но най-голямата известност Каролайн Дюмур придобива, когато започва да работи за един от най-престижните парфюмерийни брандове – „Serge Lutens“. Там тя създава няколко истински шедьоври, които са станали култови сред почитателите на парфюмерията.

Някои от най-известните парфюми на Каролайн Дюмур включват „Carnal Flower“, „Iris Poudre“, „Musc Ravageur“ и „Portrait of a Lady“. Тези аромати са изключително изящни и съчетават нотки, които ни пренасят в свят на елегантност и чувственост.

Каролайн Дюмур е истинска магьосница на ароматите, която ни въвлича в своята вълшебна история с всяко създадено парче парфюм. Нейната страст и творчески дар са вдъхновение за всички, които обичат и ценят уникалните аромати.

Покажи още за Каролайн Дюмур
Парфюми от Каролайн Дюмур
Pure XS
Paco Rabanne

Pure XS

Тоалетна вода за мъже