Jimmy Choo Urban Hero Gold

Парфюмна вода за мъже

Jimmy ChooJimmy Choo2021

основни ароматни нотки

сладки
плодови
цитруси
ванилия
лавандула
ароматни
дървесни
тропически
амбър
топли пикантни
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Jimmy Choo Urban Hero Gold е мъжки парфюм, който представлява символ на сила и смелост, вдъхновен от енергичния и съвременен градски живот. Този аромат предлага комбинация от свежи и дървесни нотки, които олицетворяват духа на модерния мъж, който се стреми към приключения и успех.

Ароматът на Urban Hero Gold се разкрива със свежестта на ананас и червен портокал, които веднага привличат вниманието и подготвят сетивата за пътешествие. След това, сърцевината на парфюма разкрива интензивни нотки на лавандула и зърна от тонка, които придават мъжественост и сила на аромата. Накрая, базата на парфюма се характеризира с дървесни акорди от сандалово дърво и ветивер, които придават топлина и интензивност на композицията.

Jimmy Choo Urban Hero Gold е най-подходящ за носене през по-хладните месеци от годината, когато неговите дървесни и пикантни нотки могат да се проявят в пълната си сила. Той е идеален за вечерни срещи и специални поводи, когато искате да излъчвате сила, самочувствие и стил.

Ароматът на Urban Hero Gold принадлежи към групата на дървесно-ароматичните парфюми, които се характеризират със свежи и пикантни нотки, комбинирани с дървесни акценти. Този парфюм предлага интензивен и съблазнителен аромат, който ще привлече вниманието на околните и ще ви направи да се почувствате уверено и стилно във всяка ситуация.

В заключение, можем да кажем, че това е парфюм за смелите и силни мъже, които се стремят към нови предизвикателства и постижения. Той предлага уникален ароматен опит, който ще ви впечатли със своята интензивност и хармония.

Състав
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
notino-banner
Официално видео на парфюма
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

notino-logo
availability Неналичен
50 мл.
110.00 лв.
54.00 лв.
По-изгодно с 51%

Предимства:

  • Интензивен и съблазнителен аромат
  • Дълготраен аромат, който остава на кожата през целия ден

Недостатъци:

  • Може да бъде прекалено интензивен за някои хора