Жулиет Карагеузоглу

Жулиет Карагеузоглу е вълнуваща фигура в света на парфюмерията. Тя е родена в прекрасния град Париж, Франция, през 1975 година. От малка Жулиет е показвала страст към ароматите и мирисите, които я окръжават. Затова не е изненадващо, че тя се превръща в един от най-известните парфюмеристи на нашето време.

Кариерата на Жулиет в света на парфюмерията започва преди повече от две десетилетия. Тя се присъединява към един от най-популярните брандове на това време и това е нищо друго, ами Guerlain. Там тя придобива ценни знания и опит, които я подготвят за големите предизвикателства, които ще последват.

След като прекарва няколко години в Guerlain, Жулиет се премества към Chanel, една от най-иконичните марки в индустрията на парфюмите. Тя има възможността да работи с невероятния Jacques Polge, който я вдъхновява и подкрепя в нейното създателско пътуване.

След успешното си пребиваване в Chanel, Жулиет се отправя към Dior, където продължава да създава вълшебни и изискани аромати. Нейната работа в тези престижни брандове я превръща в една от най-търсените парфюмеристи в индустрията.

Някои от най-известните парфюми, създадени от Жулиет Карагеузоглу, включват „La Petite Robe Noire“ за Guerlain, „Coco Mademoiselle“ за Chanel и „J’adore“ за Dior. Тези аромати са станали истински икони и са обожавани от милиони по целия свят.

Жулиет Карагеузоглу е истински талант, който успява да превърне ароматите в истории и емоции. Нейната преданост и креативност винаги се отразяват в нейните парфюми, които оставят неизгладим отпечатък в сърцата на хората. Тя е истински вълшебник, който ни връща към най-красивите моменти в живота чрез ароматите, които тя създава.

Покажи още за Жулиет Карагеузоглу
Парфюми от Жулиет Карагеузоглу
Urban Hero Gold
Jimmy Choo

Urban Hero Gold

Парфюмна вода за мъже