Hermès Terre d’Hermès

Тоалетна вода за мъже

HermèsHermès2006

основни ароматни нотки

цитруси
дървесни
свежи пикантни
ароматни
земни
топли пикантни
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Terre d’Hermès от Hermès е аромат, който излъчва мъжественост и елегантност в едно. Създаден през 2006 г., този парфюм представя баланс между свежест и дървесност, създавайки уникален и силно привлекателен аромат.

Парфюмните нотки на Terre d’Hermès включват цитрусови плодове като грейпфрут и портокал, които придават свежест и енергия. В сърцевината се усещат нюанси на пипер и гераниум, които добавят мъжественост и богатство. Основата на аромата е изградена от дървесни нотки – кедър и ветивер, които придават дълбочина и издръжливост.

Terre d’Hermès принадлежи към дървесните аромати и е едновременно свеж и топъл. Той представлява съвършената хармония между пикантни и свежи нотки, създавайки усещане за приключение и екзотика.

Този парфюм е създаден през 2006 г., като резултат от творчеството на парфюмериста Жан-Клод Елена. Той постига изящество и баланс в композицията, изразявайки уникалната визия на марката Hermès.

Линията Terre d’Hermès включва и други варианти на парфюма, като Terre d’Hermès Eau Intense Vetiver, Terre d’Hermès Eau Très Fraîche и Terre d’Hermès Parfum. Всеки от тези аромати запазва основата на оригиналния Terre d’Hermès, допълвайки я със свои уникални нюанси и нюансирани комбинации.

Рекламно лице на Terre d’Hermès е Хосе Мануел Гонзалес, испански актьор, който представя идеалния образ на съвременния мъж – силен, уверен и изключително шармантен.

Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Други парфюми от Hermès
Интересни факти
Ароматът представя образа на модерния пътешественик, който е в сърцето на непокорната природа и открива удоволствието от разнообразието и свободата.
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
КолекцияTerre d'Hermes
notino-banner
Официално видео на парфюма
Подобни аромати
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Hermès Terre d’Hermès на най-изгодната цена:

Предимства:

  • Елегантност и универсалност
  • Дълготраен аромат
  • Подходящ за всякакви поводи и сезони
  • Излъчва свежест и топлина

Недостатъци:

  • Може да бъде твърде интензивен за някои хора