Bvlgari Man In Black

Парфюмна вода за мъже

BvlgariBvlgari2014

основни ароматни нотки

топли пикантни
дървесни
кожа
ром
амбър
сладки
тютюн
ванилия
ирис
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Bvlgari Man In Black е един смел и интригуващ аромат, представляващ истинска ода на мъжествеността и силата. Създаден от великия парфюмерист Алберто Морилас, този парфюм ви води на едно пътешествие към изток, изпълнено с изкушения и загадъчност.

Ароматът се разкрива със смели и пикантни нотки от подправки, които внушават чувство на мистерия и интрига. Върховите нотки откриват сложен микс от кардамон, кориандър и канела, които добавят на парфюма изключителна дълбочина и топлина.

В сърцевината на аромата се разкрива нежната и чувствена нотка на тубероза, която придава финес и елегантност на композицията. Туберозата допълнително подчертава мъжествеността на парфюма и му придава изисканост и благородство.

Базата на Булгари Man In Black е обогатена с топли и обвиващи нотки на бензоин, които придават дълбочина и интензивност на аромата. Този ориенталски акцент придава на парфюма траен и завършен завършек, който ви окуражава да се изразите истински стил и самочувствие.

С тези неповторими качества, Bulgari Man In Black е идеалният избор за зимния сезон, когато търсите нещо топло, смело и уютно. Той е подходящ за вечерни и специални поводи, където искате да оставите впечатление със своята изисканост и интензивност.

Съчетавайки ориенталски и цветни елементи, парфюмът принадлежи към ароматната група на ориенталските парфюми, които са известни със своята топлина, сладост и загадъчност.

В заключение бихме казали, че Bvlgari Man In Black е неповторим парфюм, който представлява изящество и мъжественост във всяка капка. Той е идеалният аксесоар за съвременния мъж, който цени качеството и изискаността във всяко едно проявление.

Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
КолекцияBvlgari Man
notino-banner
Официално видео на парфюма
Подобни аромати
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

notino-logo
free shipping 3,99 лв.
100 мл.
289.99 лв.
179.99 лв.
По-изгодно с 38%

notino-logo
availability Наличен
100 мл.
297.00 лв.
279.00 лв.
По-изгодно с 6%

Предимства:

  • Интензивен и изискан аромат
  • Висока издръжливост на аромата
  • Интересна комбинация от нотки

Недостатъци:

  • За някои хора ароматът може да бъде твърде силен и наситен