Bentley For Men Intense

Парфюмна вода за мъже

BentleyBentley2013

основни ароматни нотки

дървесни
топли пикантни
кехлибар
ром
свежи пикантни
опушени
кожа
ароматни
канела
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

През 2013 г., британският автомобилен производител Bentley лансира своя втори мъжки аромат, Bentley For Men Intense. Ароматът е създаден от парфюмериста Натали Лорсън и е по-силна и интензивна версия на Bentley For Men, който е лансиран през 2009 г.

Bentley For Men Intense е ориенталско-пикантен аромат, който започва с енергични и пикантни нотки на черен пипер, бергамот и канела. В сърцето си се разгръщат по-топли и дървесни нотки на дафинови листа, градински чай, rumwood и кожа. Базата е завършена с дълбоки и чувствени нотки на кедър, пачули и амбра.

Ароматът е подходящ за уверени мъже, които искат да оставят трайно впечатление. Той е много наситен и дълготраен, което го прави подходящ за специални поводи или за ежедневна употреба.

Когато нанесете за пръв път Bentley For Men Intense, ще усетите енергичните и пикантни нотки на черен пипер и канела. Тези нотки са свежи и съблазнителни и създават усещане за сила и увереност.

След няколко минути, пикантните нотки ще започнат да се смесват с дървесните и кожените нотки. Тези нотки са по-топли и чувствени и придават на аромата дълбочина и изтънченост.

В основата на аромата са нотки на кедър, пачули и амбра. Тези нотки са устойчиви и създават усещане за лукс и елегантност.

Bentley For Men Intense е универсален аромат, който може да се носи през цялата година, но е по-подходящ за по-студените месеци. Той е подходящ за различни поводи и ситуации, което го прави предпочитан избор от много мъже.

Ако търсите аромат, който ще ви помогне да създадете запомнящ се образ и да оставите трайно впечатление, Bentley For Men Intense е перфектният избор за вас.

Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
notino-banner
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Bentley For Men Intense на най-изгодната цена:notino-logo
free shippingБезплатна доставка
availability Наличен

Предимства:

  • Силен и запомнящ се аромат
  • Подходящ за различни поводи
  • Дълготраен

Недостатъци:

  • Може да бъде твърде интензивен за някои хора