Versace Crystal Noir

Парфюмна вода за жени

VersaceVersace2004

основни ароматни нотки

топли пикантни
флорални
кокос
дървесни
сладки
ароматни
мускус
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Дамският парфюм Versace Crystal Noir или наричан още „Кристална нощ“, е шедьовър от италианския моден дом Versace със сигурност носи страст и мистерия в своя аромат. Съчетавайки обаяние и интрига, Crystal Noir привлича вниманието на мнозина. Нека разгледаме в следващите редове този парфюм в детайли, като обърнем внимание на аромата, дизайна на опаковката, дълготрайността и силата на аромата.

Versace Crystal Noir се отваря със сладък и лек акорд от гардения и пищни цветя. Този първи впечатляващ обрат предоставя чувство на свежест и елегантност, което веднага те зарибява. Постепенно, ароматът преминава към по-богати и пикантни нотки от кехлибар и пачули, които подсилват сетивата и придават на аромата плътност и дълбочина. Съчетанието на цветя и пикантни нюанси прави този парфюм изключително женствен и секси.

Основата на аромата е облечена в мистерия и тайна. Дръзката комбинация от сандалово дърво и кафява кехлибар уловително пленява и събужда въображението. Силно и дълготрайно, този последен акорд прави впечатление, което ще остане в паметта.

Връхните нотки са гардения и пищни цветя. В сърцевината се усещат нотки на кокос и пачули, а за завършек сандалово дърво и кехлибар.

Versace е известен с изключителната си способност да съчетава стил и елегантност в дизайна на опаковките на своите парфюми, и Crystal Noir не е изключение. Бутилката на Crystal Noir е изработена от прозрачно стъкло, което разкрива елегантния аметистов нюанс на парфюма. Сребристата капачка с логото на Versace добавя допълнителен акцент от лукс и роскош.

Във форма и дизайн, опаковката прилича на нежно изваян артефакт, което придава усещане за уникална стойност. Не само ароматът, но и самата бутилка на Versace Crystal Noir съчетават женска грация и вечна елегантност.

Едно от ключовите качества на Versace Crystal Noir е неговата дълготрайност. Този парфюм може да издържи през целия ден, без да изчезва или загасява. Силата на аромата е умерена, като позволява на носещата го жена да се чувства секси и самоуверена, без да доминира пространството.

Versace Crystal Noir съчетава блясък и мистерия в един парфюм, който подчертава женската грация и сексапил. Неговият аромат е сладък, пикантен и дълбок, съчетавайки разнообразие от нотки, които се разкриват с елегантност и сила. Дизайнът на опаковката отразява лукса и стила на марката Versace. С дълготрайност, която остава през целия ден, и сила, която позволява на жената да се изрази, Versace Crystal Noir е не просто парфюм, а изкушение, което носи мистерия и обаяние във всеки момент.

Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Интересни факти
Лица на рекламната кампания е южноафрикански модел Кандис Суейнпоъл.
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
КолекцияCrystal
notino-banner
Официално видео на парфюма
Подобни аромати
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Versace Crystal Noir на най-изгодната цена:




notino-logo
free shippingБезплатна доставка
availability Наличен


Предимства:

  • Изискан и сексапилен аромат
  • Дълготрайност през целия ден
  • Елегантен дизайн на опаковката

Недостатъци:

  • Висока цена
  • Може да бъде тежък за някои хора
  • Не е подходящ за ежедневно носене