Versace Bright Crystal

Тоалетна вода за жени

VersaceVersace2006

основни ароматни нотки

флорални
свежи
цитруси
морски
дървесни
свежи пикантни
роза
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

В света на парфюмерията има моменти, в които ароматът изразява не просто ухание, а цяла история, настроение и стил. Versace Bright Crystal е един от тези изключителни парфюми, които приковават вниманието и пленяват със своя блясък и елегантност. Този аромат от модния дом Versace представлява идеалната съвместимост между лукс и чувственост. В следващите няколко реда ще се потопим в ароматния свят на Versace Bright Crystal, за да открием какво го прави толкова уникален и популярен.

Bright Crystal разкрива своята магия чрез плътен букет от нотки, които съчетават цветни и плодови акценти. На първия вдъх, ароматът на юзу и граната пренася сетивата в светлина и свежест. Този начален акорд напомня на пролетна утрин и събужда ума с бодрящо ухание. Въпреки че този момент е само началото, той успешно улавя вниманието и любопитството на всеки, който го усеща.

Следващата фаза на ароматното пътешествие пренася ни в сърцето на Bright Crystal, където цветния букет продължава да разцъфтява. Магнолията, лотосът и пионът се преплитат, за да създадат елегантно и чувствено усещане. Тези цветни нотки придават на парфюма женственост и изтънченост, създавайки идеален ароматен образ на съвременната жена.

Основата на Versace Bright Crystal излиза в сцена със своя собствен блясък. Амброксанът и дървесният акорд съчетават плътни и съблазнителни нюанси, които подчертават дълготрайността на аромата. Тези нотки създават хармония между цветя и дървесина, което прави Bright Crystal подходящ както за ежедневна употреба, така и за специални поводи.

Едно от най-забележителните неща за Versace Bright Crystal е неговата способност да се отразява в емоции и настроения. Този парфюм е подходящ за моменти на радост и елегантност, но също така може да бъде носен със самочувствие и стил през целия ден. Неговата нотка на свежест го прави перфектен избор за топлия сезон и летните месеци.

Състав

Връхни нотки

Средни нотки

Базови нотки

Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Други парфюми от Versace
Интересни факти
Рекламно лице на парфюма е един от ангелите на Victoria's Secret Кандис Суaнeпол
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
КолекцияCrystal
notino-banner
Официално видео на парфюма
Потребителска оценка

No Title

27 дек. 2023

Изключително свеж аромат! Аз лично го предпочитам за пролетта и лятото, траен и ненатрапчив, подходящо се съчетава дори на плажа !

Avatar for Ивайла
Ивайла

Сравни цените

Купи Versace Bright Crystal на най-изгодната цена:notino-logo
free shippingБезплатна доставка
availability Наличен

Предимства:

  • Свеж и цветен аромат, подходящ за топлите сезони
  • Елегантен дизайн на флакона
  • Добра дълготрайност на аромата

Недостатъци:

  • Цената може да бъде висока