Novellista Deep Moon

Парфюмна вода за мъже

NovellistaNovellista2021

основни ароматни нотки

ароматни
топли пикантни
цитруси
билки
ванилия
бели флорални
земни
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Novellista Deep Moon е парфюм, който отваря вратата към загадъчен свят на интригуващи аромати. Вдъхновен от ароматите, усещани от вълк в търсене на плячка, парфюмът е олфакторно творение, вдъхновено от романа „Призивът на дивото“ на Джак Лондон. Романът се развива в канадската дивотина по време на златната треска и разказва за борбата за оцеляване на теглени кучета и техния триумфален отговор на призива на дивото.

Съчетаващ в себе си свежестта на цитрусовите плодове и топлината на дървесните нотки, той предлага уникално изживяване, което се развива в три фази. Първоначално, ароматът се открива със свежестта на грейпфрута, допълнен със сладостта на портокаловия цвят и леката пикантност на кардамона. Тези топли и естествени върхови нотки създават ярък и привлекателен старт.

След това, парфюмът преминава към сърцевината си, където доминират интензивния джинджифил, кориандърът със своите пикантни нюанси и градинският чай със своя натурален аромат. Тази композиция добавя дълбочина и сложност към аромата, правейки го подходящ за специални поводи и вечерни излизания.

В завършек, базата на парфюма се разкрива с мъх, ветивер и нежната сладост на ванилията. Тези дървесни и топли нотки придават дълготрайност и устойчивост на аромата, който се запазва присъствен през целия ден.

Deep Moon е идеален за хладните месеци на годината, когато търсите нещо уютно и обвито в мистерия. Той принадлежи към ориенталската и дървесната ароматна група, която подчертава неговата топлина и сложност. Подходящ е за вечерни срещи, специални поводи или просто когато искате да се потопите в един съвършено уникален и елегантен аромат.

Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Други парфюми от Novellista
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
notino-banner
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Novellista Deep Moon на най-изгодната цена:Предимства:

  • Има добра устойчивост на кожата, която осигурява продължително ухание през целия ден
  • Сложният му профил го прави идеален за вечерни срещи и формални случаи

Недостатъци:

  • За някои потребители може да се окаже прекалено интензивен или тежък