Каква е разликата между тестер и парфюм?

Каква е разликата между тестер и парфюм?

Когато става въпрос за покупка на парфюм, понякога може да се объркаме с различните варианти, които се предлагат на пазара. Има ли разлика между тестерите и тези парфюми, които идват при нас в красиви опаковки? Какво представляват парфюмите тестери и дали са стойностна инвестиция? В тази статия ще разгледаме внимателно разликата между пробните парфюми и оригиналните, както и дали си струва да се инвестира в тях.

Тестери vs Оригинални парфюми

Тестерите и оригиналните парфюми представляват две различни категории продукти, които можем да намерим на пазара. Оригиналните парфюми са тези, които се предлагат в луксозни опаковки, с брандиран дизайн и плътно запечатване. Те са предназначени за продажба на клиенти и често идват в кутийки или опаковки, които се съхраняват за дълго време.

Какво представлява пробният парфюм?

Пробните парфюми или така наречените тестери, от друга страна, са по същество бутилки с парфюм, които се използват за тестови цели. Те не идват в красиви опаковки като оригиналните, а често се предлагат във вариант на стандартни бутилки, без допълнителни аксесоари. Тестерите се използват от магазините и търговците за демонстрации и тестове на клиенти преди да направят покупка.

Каква е разликата между тестера и парфюмната мострата?

Една от първите неща, които може да объркат хората, е разликата между пробния парфюм и парфюмната мостра. Тестерът е продукт, който може да бъде използвана повече от веднъж за да се опита даден аромат. Мострата, от друга страна, е малка пробичка, която съдържа количество парфюм, достатъчно само за единично използване. Тези мостри се предоставят от магазините като бонус при покупка на други продукти или се раздават безплатно за да се тества даден аромат.


Каква е разликата между парфюма и тестера?

Когато става въпрос за състава на продукта, няма разлика между оригиналния парфюм и неговия пробен вариант. Те съдържат същите ароматни нотки и качествени съставки. Разликата се намира единствено в опаковката и предназначението на продукта. Понякога тестерите се предлагат и без капачки на бутилките. Пробният парфюм не е предназначен да бъде продаван на клиенти като пълен продукт, докато оригиналният парфюм е именно за тази цел.

Дали тестерът е по-издръжлив от официалните парфюми?

Един въпрос, който често се задава, е дали парфюмният тестер е по-издръжлив от официалните парфюми. Всъщност, те са със същата концентрация на ароматни масла, така че издръжливостта им е еднаква. Разликата може да бъде във вида на опаковката и начина на съхранение. Понякога пробните парфюми, тъй като не се съхраняват в красиви кутийки, могат да бъдат изложени на повече въздух и светлина, което може да намали издръжливостта им във времето.

Защо да закупя тестер?

Закупуването на тестери може да ви донесе много ползи, като получавате същия продукт, който бихте получили при покупката на опакован парфюм. Закупуването на пробни парфюми е най-добрият начин да получите по-голяма бутилка от аромат, който иначе е значително по-скъп. Това също е отличен начин да си осигурите запас от любимите си парфюми, които винаги носите като и ползвате като ваш личен подпис.

Тестерите са най-изгодни, когато искате да изпробвате разнообразие от нови аромати на пазара, без да харчите куп пари за тях. Търговците на парфюми продават пробни продукти със страхотни отстъпки за техните клиенти.

Производителите на парфюми се грижат да произвеждат големи количества тестери, така че магазините за парфюми винаги да имат достатъчно аромати, за да задоволят любопитството на своите клиенти и им помогнат да решат кой аромат да закупят. Заради това компаниите често произвеждат много повече пробни парфюми, отколкото реално са нужни на магазините, които после се закупват от магазини за евтини парфюми.

Тъй като парфюмните тестери не са предназначени за търговска продажба, много хора вярват, че те по някакъв начин са по-слаби и некачествени от опакованите парфюми, които обикновено се продават в магазините. Всъщност тестерите са същите като „реалния“ аромат, защото се използват, за да дадат на клиентите представа за това, какъв ще бъде истинският опакован парфюм.

От къде можем да закупим качествени парфюмни тестери?

Един от най-добрите начини да закупите качествени парфюмни тестери е чрез онлайн пазаруване. Сайтове като parfium.bg предлагат богато разнообразие от пробни парфюми на изключително добри цени. Те се грижат за автентичността на продуктите си и предоставят възможност за избор от множество любими марки и аромати. Покупката на пробен парфюм през тези онлайн платформи е удобна и сигурна опция, която ви позволява да получите качествен продукт на достъпна цена.

В крайна сметка, разликата между парфюмните тестери и оригиналните парфюми е в опаковката и предназначението им. И двата варианта предоставят качествени аромати, но парфюмният тестер може да бъде по-полезен за тестване преди покупка или за по-голямо разнообразие в колекцията ви.

Най-новите ни предложения

Pour Homme
Versace

Pour Homme

Тоалетна вода за мъже

Good Girl Blush
Carolina Herrera

Good Girl Blush

Парфюмна вода за мъже

Khamrah
Lattafa

Khamrah

Унисекс парфюмна вода

Noir Extreme Parfum
Tom Ford

Noir Extreme Parfum

Парфюм за мъже

Прочетете повече

Как да различим фалшивия парфюм от оригиналния
Parfumo 16 мар. 2024
Най-добрите арабски парфюми
Parfumo 14 май 2024