Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo

Парфюмна вода за мъже

Giorgio ArmaniGiorgio Armani2015

основни ароматни нотки

ароматни
морски
свежи пикантни
опупшени
дървесни
топли пикантни
цитруси
пачули
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo е един от тези парфюми, които просто не могат да останат незабелязани. Той представлява по-интензивната версия на класическия Acqua di Gio, който е станал култов и се възхвалява за своята свежест и морски акорди. Acqua di Gio Profumo пресъздава тази есенция и я допълва с обаяние и мъжественост.

В първоначалната си версия през 1996 г., Acqua di Gio означава „водата на Зеус“. Идеята зад този парфюм е да пресъздаде усещането за морето и приключението. Свежият и животворяващ аромат представлява екскурзия до изгубени плажове и сини води. След този огромен успех на пазара на мъжките парфюми, Giorgio Armani решава да създаде по-интензивна версия през 2015 г., която би придонесла на аромата още повече дълбочина и интрига.

Създателят на оригиналния Acqua di Gio, парфюмеристът Алберто Морилас, отново стои зад създаването на Acqua di Gio Profumo. Той се стреми към запазване на основната идея на свежест и морски акорди, но с добавяне на по-плътни и мъжествени нотки, които биха превърнали този аромат в по-формален и носим за вечерни събития.

Acqua di Gio Profumo започва със свежа и солена вълна от морски нотки, която ви завлича към синевата безкрайност на океана. Постепенно, ароматът преминава към дървесните нотки, като пачули и ветивер, които добавят структура и дълбочина. Най-важната добавка към тази версия е интензивната нотка на градински чай, която придава на парфюма по-тъмно и загадъчно измерение.

Acqua di Gio Profumo се превръща в секси и завладяващ аромат, подходящ за вечерни срещи и специални моменти. Съчетавайки свежестта на морето с топлотата на дървесните нюанси, този парфюм предизвиква усещането за мъжественост и стил.

В заключение, Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo представлява по-интензивна и соблазнителна версия на оригиналния Acqua di Gio, който вече е легенда в света на парфюмерията. Този аромат подчертава свежестта и морската есенция, но добавя и по-мъжествени и загадъчни нюанси, които го правят подходящ за всякакви случаи.

Състав
Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Интересни факти
Лице на рекламната кампания на Acqua di Gio Profumo е моделът Дейвид Ганди.
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
notino-banner
Официално видео на парфюма
Подобни аромати
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Предимства:

  • Интензивен и мъжествен аромат
  • Съчетава свежест и загадъчност
  • Дълготрайност и оставаща следа

Недостатъци:

  • Висока цена
  • Може да бъде тежък за някои хора