Bvlgari Omnia Coral

Тоалетна вода за жени

BvlgariBvlgari2012

основни ароматни нотки

флорални
дървесни
свежи пикантни
мускус
цитруси
водни
кисели
сладки
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Bvlgari Omnia Coral е дамският парфюм, който веднага ви завлича в своя свят на женственост и романтика. Този аромат на италианския моден дом Bvlgari е наистина изключителен и уловителен. Нека да разгледаме в детайли този аромат, включително неговата композиция, дизайн на опаковката, дълготрайност и сила на аромата.

Bvlgari Omnia Coral съчетава нотки, които ни отвеждат на увлекателно пътуване през цветни градини и зони със средиземноморски влияния. Първите нотки, които улавяме, са свежи и жизнерадостни – мандарина и годжи бери. Този начален акорд създава енергично усещане, което ви пренася в света на цветовете и природата.

Следващият акорд, разгръщащ се сред розова лотос и хибискус, придава на аромата нежност и женственост. Розовата лотос добавя деликатен цветен нюанс, който напомня за пролетната свежест, докато хибискусът придава екзотичен и съблазнителен аромат.

Базовите нотки на Bvlgari Omnia Coral са съчетание от сандалово дърво и пачули, което придава на аромата дълбочина и стабилност. Тези дървесни нюанси подчертават силата и дълготрайността на парфюма.

Bvlgari винаги е бил известен с изключителния си вкус за дизайн и луксозни опаковки. Bvlgari Omnia Coral не прави изключение. Бутилката е вдъхновена от класическата архитектура на Рим и придава на продукта уникална елегантност и изисканост. Прозрачното стъкло на бутилката позволява да видите прекрасния коралов цвят на парфюма, който дава име на аромата.

Bvlgari Omnia Coral се отличава с добра дълготрайност, оставайки на кожата през целия ден. Този парфюм е идеален избор за топлите месеци, когато желаете ароматът ви да се запази свеж и жизнерадостен. Силата на аромата е умерена, като позволява на носещата го жена да се изрази, без да доминира.

Bvlgari Omnia Coral е аромат, който представя разцъфналата есенция на женственост и страст. Неговата комплексна комбинация от нотки придава на аромата баланс и уникалност. Дизайнът на опаковката отразява изискаността и класа на марката Bvlgari. С дълготрайност и сила, които го правят идеален избор за топлите сезони, Bvlgari Omnia Coral е не просто аромат, а истинска есенция на жизненост и женственост, която ви пренася в свят на красота и съблазън.

Състав
Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
КолекцияOmnia
notino-banner
Официално видео на парфюма
Подобни аромати
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Bvlgari Omnia Coral на най-изгодната цена:
Предимства:

  • Свеж и жизнерадостен аромат
  • Елегантен и луксозен дизайн на опаковката
  • Добра дълготрайност

Недостатъци:

  • Силата на аромата може да не е достатъчна за някои хора
  • Не е подходящ за студените месеци