Azzaro Chrome

Тоалетна вода за мъже

AzzaroAzzaro1996

основни ароматни нотки

цитруси
ароматни
дървесни
свежи пикантни
бели флорални
свежи
сладки
флорални
плодови
прахообразни
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

В света на мъжките парфюми, Azzaro Chrome се нарежда сред класическите и вечно популярни аромати. Със своята свежа и енергична композиция, той представлява истинско знаме на мъжественост и стил.

При отваряне, Azzaro Chrome обещава една свежа и стимулираща атмосфера с нотки на бергамот, лимон и розмарин. Тези цитрусови акценти не само възбуждат сетивата, но и придават динамичност и живот на аромата. След това, сърцевината на парфюма разкрива съблазнителността на жасмин и кориандър, които добавят пикантност и интрига към композицията. Накрая, базата на аромата се утвърждава с дървесни нотки от кедър и бял мускус, които оставят завършващо впечатление от стабилност и класа.

Azzaro Chrome е най-подходящ за употреба през топлите месеци на годината, когато свежестта и енергията на парфюма могат да бъдат напълно оценени. Той е перфектен за ежедневно носене на работа, като добавя свежест и увереност в стила. Също така, е подходящ за спортни или външни активности, където желанието за енергия и свежест е от съществено значение.

Дизайнът на опаковката на Chrome е също толкова впечатляващ, колкото и самият аромат. Стъклената бутилка със своите чисти линии и метални акценти представлява символ на елегантност и мъжественост, което я прави идеален подарък за всеки мъж с добър вкус.

В заключение, Azzaro Chrome е аромат, който успява да съчетае свежестта със стила и мъжествеността с енергията. Той е истинска класика в света на мъжките парфюми, който неизменно остава в сърцата на мъжете, които ценят качеството и стила.

Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Други парфюми от Azzaro
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
notino-banner
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Azzaro Chrome на най-изгодната цена:notino-logo
free shippingБезплатна доставка
availability Наличен

Предимства:

  • Свеж и енергичен аромат
  • Универсалност за ежедневно носене
  • Изящен дизайн на опаковката

Недостатъци:

  • Може да липсва оригиналност за някои потребители