Bvlgari Omnia Coral

Тоалетна вода за жени

Добави в любими
Omnia Coral

основни ароматни нотки

флорални
дървесни
свежи пикантни
мускус
цитруси
водни
кисели
сладки
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Сравни цените

Купи Bvlgari Omnia Coral на най-изгодната цена:


notino-logo
availability Наличен
100 мл.
към магазина APP 15


Bvlgari Omnia Coral е дамският парфюм, който веднага ви завлича в своя свят на женственост и романтика. Този аромат на италианския моден дом Bvlgari е наистина изключителен и уловителен. Нека да разгледаме в детайли този аромат, включително неговата композиция, дизайн на опаковката, дълготрайност и сила на аромата.

Bvlgari Omnia Coral съчетава нотки, които ни отвеждат на увлекателно пътуване през цветни градини и зони със средиземноморски влияния. Първите нотки, които улавяме, са свежи и жизнерадостни – мандарина и годжи бери. Този начален акорд създава енергично усещане, което ви пренася в света на цветовете и природата.

Следващият акорд, разгръщащ се сред розова лотос и хибискус, придава на аромата нежност и женственост. Розовата лотос добавя деликатен цветен нюанс, който напомня за пролетната свежест, докато хибискусът придава екзотичен и съблазнителен аромат.

Базовите нотки на Bvlgari Omnia Coral са съчетание от сандалово дърво и пачули, което придава на аромата дълбочина и стабилност. Тези дървесни нюанси подчертават силата и дълготрайността на парфюма.

Bvlgari винаги е бил известен с изключителния си вкус за дизайн и луксозни опаковки. Bvlgari Omnia Coral не прави изключение. Бутилката е вдъхновена от класическата архитектура на Рим и придава на продукта уникална елегантност и изисканост. Прозрачното стъкло на бутилката позволява да видите прекрасния коралов цвят на парфюма, който дава име на аромата.

Bvlgari Omnia Coral се отличава с добра дълготрайност, оставайки на кожата през целия ден. Този парфюм е идеален избор за топлите месеци, когато желаете ароматът ви да се запази свеж и жизнерадостен. Силата на аромата е умерена, като позволява на носещата го жена да се изрази, без да доминира.

Bvlgari Omnia Coral е аромат, който представя разцъфналата есенция на женственост и страст. Неговата комплексна комбинация от нотки придава на аромата баланс и уникалност. Дизайнът на опаковката отразява изискаността и класа на марката Bvlgari. С дълготрайност и сила, които го правят идеален избор за топлите сезони, Bvlgari Omnia Coral е не просто аромат, а истинска есенция на жизненост и женственост, която ви пренася в свят на красота и съблазън.

Състав
Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
КолекцияOmnia
Официално видео на парфюма
Подобни аромати
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Предимства:

  • Свеж и жизнерадостен аромат
  • Елегантен и луксозен дизайн на опаковката
  • Добра дълготрайност

Недостатъци:

  • Силата на аромата може да не е достатъчна за някои хора
  • Не е подходящ за студените месеци