Tom Ford Tobacco Vanille

Унисекс парфюмна вода

Tom FordTom Ford2007

основни ароматни нотки

ванилия
сладки
тютюн
топли пикантни
плодови
какао
дървесни
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Tom Ford Tobacco Vanille, част от престижната колекция Private Blend на Tom Ford, се явява като израз на чувствена наслада и роскош. Този парфюм е съчетание от тютюн и ванилия, което създава уникален ароматен профил, който не се подчинява на конвенционалните стандарти. В този подробен обзор, ще изследваме всеки аспект на Tom Ford Tobacco Vanille – от неговите нотки и съставки до дълготрайността и усещането, което предизвиква.

Ароматът на Tobacco Vanille ни въвежда в свят, в който тютюнът и ванилията се срещат и танцуват в хармония. Първите нотки ни събличат със свежестта на тютюн, който се чувства дълбок, интензивен и леко пикантен. Веднага след това, ванилията долавя присъствието си и придава сладост и топлина на аромата. Този старт е като прелестен баланс между две контрастни съставки, които създават опияняващо въздействие.

Средните нотки на Tobacco Vanille разкриват още по-сложни аспекти на аромата. Както парфюмерите на Tom Ford описват, те са вдъхновени от богатството на остров Куба. Тук, смесицата от карамел и какао създава гурме изживяване, което носителят на парфюма ще обича да открива. Тези нотки съчетават богатство и сладост, като правят аромата още по-изкушаващ.

Истинската магия на Tobacco Vanille се разкрива в базовите нотки. Ванилията продължава да доминира, но се съчетава с карамел, сушени плодове и какао, за да създаде сложен и продължителен финал. Този ароматен послевкус не само остава дълго на кожата, но и оставя впечатление и след себе си, като съчетава сладост, богатство и интензивност.

Дълготрайността на Tobacco Vanille също заслужава внимание. Този парфюм може да се похвали с изключителна трайност, която остава непроменена през целия ден. Няма нужда от повторно нанасяне, дори при активни дейности. Силата на аромата е забележителна, без да бъде претенциозна или нахална. Това го прави подходящ избор както за специални събития, така и за всекидневна употреба.

Най-добрият начин да опишем Tom Ford Tobacco Vanille е като съблазнителен и чувствен аромат, който провокира сетивата и предизвиква въображението. Този парфюм не е за всекиго – той е за тези, които ценят сложните и изискани аромати, които залитат в магически светове на ухание. Със своята уникална смес от тютюн и ванилия, Tobacco Vanille стои като изящен шедьовър в света на парфюмерията.

Обаче, стойността на Tom Ford Tobacco Vanille идва с цена. Този парфюм се класифицира като луксозен, и цената му отразява качеството и сложността на съставките. Това може да бъде пречка за някои, но за тези, които са готови да инвестират в аромат, който излъчва индивидуалност и роскош, стойността е безспорна.

В заключение, Tom Ford Tobacco Vanille е парфюм за истински ценители на изкуството на ароматите. Той съчетава сложни нотки, дълготрайност и интензивност в уникална комбинация. Ако сте готови да се потопите в света на тютюн и ванилия, този аромат е най-добрият спътник за вас. Той предизвиква усещания и впечатления, които ще оцените и запомните дълго време след нанасянето му. Tobacco Vanille не е просто парфюм – той е изкуство и преживяване.

Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Интересни факти
Снимките на рекламната кампания са направени от фотографа Гуидо Мокафико.
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
КолекцияPravate Blend
notino-banner
Официално видео на парфюма
Подобни аромати
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Tom Ford Tobacco Vanille на най-изгодната цена:notino-logo
free shippingБезплатна доставка
availability Наличен

Предимства:

  • Уникален и сложен аромат, който привлича вниманието
  • Дълготрайност на аромата, който остава през целия ден

Недостатъци:

  • Твърде висока цена
  • Ароматът може да бъде тежък за някои сетива и ситуации