Оливие Гилотин

Оливие Гилотин е реномиран парфюмер, роден във Франция. Той е роден на 25-ти юни 1963 година и от малък е проявявал голяма страст към ароматите и дъха на красотата.

Своята кариера в света на парфюмерията Оливие Гилотин започва през 1996 година. От самото начало той проявява изключителен талант и създава уникални аромати, които незабавно привличат вниманието на големите парфюмерийни марки.

С годините Оливие Гилотин работи за различни брандове, като всяко ново изживяване го обогатява и му дава възможност да изрази своята творческа визия. Сред най-известните марки, за които той е работил, са Hermes, Givenchy, Tom Ford и Yves Saint Laurent.

В продължение на годините, Оливие Гилотин създава множество невероятни парфюми, които са станали истински класики в индустрията. Някои от най-известните му творения включват „Terre d’Hermes“, „Ange ou Demon“ от Givenchy, „Black Orchid“ от Tom Ford и „Opium“ от Yves Saint Laurent.

Със своята безкрайна въображение и умение да съчетава различни нотки, Оливие Гилотин продължава да впечатлява и вдъхновява света на парфюмерията. Той е истински майстор, който успява да превърне ароматите в истории, които остават в сърцата на хората.

Покажи още за Оливие Гилотин
Парфюми от Оливие Гилотин
Tobacco Vanille
Tom Ford

Tobacco Vanille

Унисекс парфюмна вода