Hugo Boss BOSS Bottled

Тоалетна вода за мъже

Hugo BossHugo Boss1998

основни ароматни нотки

дървесни
плодови
ванилия
топли пикантни
канела
ароматни
цитруси
зелени
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Hugo Boss BOSS Bottled е един от тези мъжки парфюми, които се наслаждават на непрекъснат успех и популярност през годините. Този аромат, създаден от луксозната марка Hugo Boss, съчетава класическа елегантност със съвременност и усещане за мъжественост. В това ревю ще разгледаме BOSS Bottled с обстойност, разкривайки как този аромат се издига над останалите в света на мъжките парфюми.

BOSS Bottled открива своята история с експлозия от свежест, съчетавайки ябълка, лимон и плумерия в един хармоничен акорд. Този първи вдъхновяващ момент подчертава динамичния старт и придава ароматен характер на парфюма. Но истинският шедьовър на този аромат се проявява в сърцето на композицията.

Средните нотки на BOSS Bottled са буквално сърцето на този парфюм. Канела, кожа и гвоздика се преплитат, създавайки дървесен и пикантен аромат, който придава на парфюма изисканост и сила. Тези нотки допълват ябълката и придават на аромата комплексност и дълбочина.

Основата на Hugo Boss BOSS Bottled е изградена от ванилия, сандалово дърво, ветивер и кедър. Тези дървесни и топли нотки придават на парфюма завършеност и стабилност. Ароматът затоплява кожата и създава дълготраен и запоминащ се ефект.

Какво прави BOSS Bottled толкова специален? Първо и най-важно, този аромат е символ на мъжественост и увереност. Съчетанието от свежест и дървесни нюанси го прави подходящ за носене през цялата година и при всички поводи. BOSS Bottled носи подписа на успешния и стилния мъж, който знае как да внесе усещане за лукс и елегантност в своят живот.

Относно дълготрайността, BOSS Bottled заслужава висока оценка. Ароматът се задържа дълго на кожата и се развива с изящество през целия ден. Силата на аромата е умерена, което го прави подходящ за офиса, срещи с приятели и специални събития.

Hugo Boss BOSS Bottled е класически мъжки парфюм, който излъчва увереност, стил и мъжественост. Неговият аромат съчетава свежест и дървесни нюанси, което го прави подходящ за всякакви сезони и поводи. BOSS Bottled остава популярен избор сред мъжете и с право, защото този парфюм е иконичен, стилен и изключително магнетичен.

Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Други парфюми от Hugo Boss
Интересни факти
Рекламно лице на парфюма е известният и обичан актрьор Крис Хемсуърт
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
notino-banner
Официално видео на парфюма
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Hugo Boss BOSS Bottled на най-изгодната цена:notino-logo
free shippingБезплатна доставка
availability Наличен

Предимства:

  • Елегантен и универсален аромат, подходящ за всякакви сезони и поводи
  • Дълготрайност на аромата през целия ден

Недостатъци:

  • Силата на аромата може да бъде по-слаба, отколкото предпочитат някои хора
  • За някои потребители цената може да бъде по-висока