Аник Менардо

Аник Менардо е талантлив парфюмер, роден във Франция. Той се наслаждава на слънчевите дни и дъждовните нощи на 7-ми юли. От млада възраст Аник показва интерес към ароматите и започва да се занимава с парфюми.

Той започва своята кариера в света на парфюмите в края на 1990-те години и бързо се превръща в изключително търсен парфюмер. Аник Менардо има удивителната способност да създава аромати, които превръщат моментите в истински преживявания.

През годините, Аник работи за различни брандове, като започва със световно известната компания Guerlain. След това се присъединява към IFF (International Flavors & Fragrances), където има възможността да сътрудничи с много големи имена в индустрията на парфюмите.

По-късно, Аник Менардо създава собствената си марка – „Maison Anick Menardo“. Тук той има свободата да изрази своята творческа визия и да създаде парфюми, които говорят към сърцето на хората.

Някои от най-известните парфюми, създадени от Аник Менардо, включват „Hypnotic Poison“ за Dior, „Pi“ за Givenchy, „Bois d’Argent“ за Dior и „Black Orchid“ за Tom Ford. Тези парфюми са само малка част от неговото впечатляващо портфолио.

Аник Менардо е със сигурност един от великите майстори на парфюмерията и неговите аромати остават незабравими за всички, които ги носят. Той продължава да вдъхновява със своята изключителна творческата енергия и да превръща нашите сетива в истинско изкушение.

Покажи още за Аник Менардо
Парфюми от Аник Менардо
Cool Water Intense
Davidoff

Cool Water Intense

Парфюмна вода за мъже

BOSS Bottled
Hugo Boss

BOSS Bottled

Тоалетна вода за мъже

Hypnotic Poison
Dior

Hypnotic Poison

Тоалетна вода за жени

Acqua di Gio
Giorgio Armani

Acqua di Gio

Тоалетна вода за мъже