Chloé Chloe

Парфюмна вода за жени

ChloéChloé2008

основни ароматни нотки

флорални
роза
свежи
плодови
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Дамският парфюм Chloé Chloe представлява върховата точка на изискаността и елегантността. Този аромат се отличава с неговата способност да придаде на всяка жена чувство на женственост, стил и нежност. От своя дебют през 2008 година до днес, този парфюм продължава да бъде символ на класическата красота и романтика.

Chloé Chloe отваря вратата към света на чиста и съблазнителна женственост. Първият вдъхване разкрива изключително свежи и цветисти нотки от мандарина, пеон и фрезия. Тези нотки създават чувство на нежност и светлина, като пренасят ума в момент на безпрекосновена красота.

Сърцето на аромата на Chloé Chloe е цветно и романтично, с акценти от роза и магнолия. Тези нотки добавят сложност и дълбочина на аромата, като го правят подходящ за специални моменти и романтични срещи. Розата, особено, е символ на женската грация и красота и допринася за изискания и стилен характер на аромата.

Базовите нотки на Chloé Chloe представляват смесица от кедър и амбра, които придават земен завършек на аромата. Този финален акорд придава стабилност и дълготрайност на парфюма, като го прави подходящ за носене през целия ден.

Дизайнът на опаковката на Chloé Chloe отразява същата елегантност и женственост, която се открива в самия аромат. Бутилката е прозрачна и чиста, с изчистени линии и форма, което е характерно за марката Chloé. Капачката е съчетание от прозрачен пластмасов материал и метален обръч със златист акцент.

Името „Chloé“ е изписано с нежни и стилни букви, които допълват цялостния дизайн. Въпреки своята семплата и класическа визия, опаковката на Chloé Chloe излъчва непринудена луксозност и стил.

Chloé Chloe се отличава със своята дълготрайност и сила на аромата. Този парфюм може да издържи целия ден, без да изчезва или загасява. Силата на аромата е умерена, като позволява на носещата го жена да се чувства свежа и стилна, без да доминира пространството.

Състав

Връхни нотки

Средни нотки

Базови нотки

Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Други парфюми от Chloé
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
notino-banner
Официално видео на парфюма
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Chloé Chloe на най-изгодната цена:Предимства:

  • Елегантен и цветист аромат
  • Дълготрайност през целия ден
  • Привличащ дамски дизайн на опаковката

Недостатъци:

  • Може да бъде скъп за някои потребители
  • Силата на аромата може да е недостатъчна за някои предпочитания