Мишел Алмайрак

Мишел Алмайрак е изключителен парфюмерист, роден на 24-ти юни, някъде във Франция. От малък е проявявал голяма страст към ароматите и емоциите, които те предизвикват. Затова не е изненадващо, че той започва да се занимава с парфюми още в младежките си години.

Първата му работа в индустрията е в малка парфюмерийна лаборатория в Париж, където се запознава с основите на създаването на парфюми. След това, той преминава към по-големи брандове, като Chanel, където работи заедно с известния парфюмер Жак Полж. След това, Мишел продължава своята кариера в Dior, където има възможността да изрази своята креативност и да създаде някои от най-продаваните парфюми на марката.

След успешното си преживяване в Dior, Мишел Алмайрак решава да създаде собствена парфюмерийна къща, която става известна със своите уникални и вълнуващи аромати. Някои от неговите най-известни парфюми включват „Le Labo Santal 33“, „Byredo Gypsy Water“ и „Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540“.

Мишел Алмайрак е известен със своята способност да създава аромати, които превръщат ежедневните моменти във вълшебни и незабравими преживявания. Неговите парфюми са пълни с емоции и са в състояние да пренесат уникални истории през ароматите си. Той е велик майстор на парфюмерията и продължава да впечатлява света със своите творения.

Покажи още за Мишел Алмайрак
Парфюми от Мишел Алмайрак
Zino
Davidoff

Zino

Тоалетна вода за мъже

THIS IS HER!
Zadig & Voltaire

THIS IS HER!

Парфюмна вода за жени

Chloe
Chloé

Chloe

Парфюмна вода за жени