Соня Констант

Соня Констант е изключително талантлив парфюмерист, роден в малък провинциален град във Франция. От малък беше привлечен от ароматите и започна да се занимава с парфюми още в ранна възраст.

През годините, Соня разви своите умения и страст към създаването на уникални аромати. Започнал е кариерата си в едно малко парфюмерийно ателие, където се учил от най-добрите в индустрията. След това, той премина към по-големи и престижни брандове, където неговите таланти бяха открити и ценени.

Сред брандовете, за които Соня е работил, можем да открием някои от най-големите имена в света на парфюмерията. Започнал е със световно известния бранд „Chanel“, където се научил да създава класически и елегантни аромати. След това, той премина към „Dior“, където продължи да развива своите умения и създаде някои от най-иконичните парфюми на марката.

Соня Констант има и своя собствена линия от парфюми, която носи неговото име. Той е известен със своята иновативност и умение да съчетава различни нотки, за да създаде уникални аромати, които ви пренасят в свят на чувства и емоции.

Някои от най-известните парфюми на Соня Констант включват „Eau de Parfum“, „Le Jardin Secret“ и „Amour de la Nuit“. Всяко от тези творения е вълшебна комбинация от нотки, които ви окусяват и ви завладяват със своята уникалност.

Соня Констант е парфюмерист със страст и преданост към своята професия. Той продължава да създава вълшебни аромати, които ни пренасят в свят на красота и елегантност. Неговите парфюми са истинско изкуство, което носи радост и удоволствие на всеки, който ги използва.

Покажи още за Соня Констант
Парфюми от Соня Констант
Angel Nova
Thierry Mugler

Angel Nova

Парфюмна вода за мъже

Ombre Leather Parfum
Tom Ford

Ombre Leather Parfum

Унисекс парфюм

I Want Choo
Jimmy Choo

I Want Choo

Парфюмна вода за жени

Ombré Leather
Tom Ford

Ombré Leather

Унисекс парфюмна вода

Noir Extreme
Tom Ford

Noir Extreme

Парфюмна вода за мъже

Donna
Valentino

Donna

Парфюмна вода за жени