Розендо Матеу

Розендо Матеу е един от най-талантливите парфюмеристи на нашето време. Той е роден на 12 юни 1975 година в малкото красиво градче във Франция, наречено Грас. От самото си детство, Розендо е показвал огромна страст към ароматите и емоциите, които те могат да предизвикат.

Занимаването му с парфюми започва още в ранна възраст, когато започва да се интересува от различните аромати и начините, по които те могат да бъдат съчетани. След като завършва специалността „Парфюмерия“ в престижното училище ISIPCA, той започва своята професионална кариера.

Розендо Матеу е имал честта да работи за някои от най-известните брандове в парфюмерийната индустрия. Той започва кариерата си в малка парфюмерийна къща, която е специализирана в ръчно изработени аромати. След това, той преминава към по-големи и прочути марки като Chanel, Dior и Guerlain.

Със своята изключителна творческа визия и умение да създава уникални парфюми, Розендо Матеу е станал истинска легенда в индустрията. Някои от неговите най-известни парфюми включват „La Vie est Belle“ за Lancôme, „Flowerbomb“ за Viktor & Rolf и „Black Orchid“ за Tom Ford.

Розендо Матеу продължава да впечатлява света със своите ароматни шедьоври и непреходната си страст към парфюмерията. Той е истински виртуоз, който успява да превърне ароматите в истинско изкуство. Неговата уникална визия и талант го правят един от най-влиятелните и вълнуващи парфюмеристи на нашето време.

Покажи още за Розендо Матеу
Парфюми от Розендо Матеу
Chic
Carolina Herrera

Chic

Тоалетна вода за мъже