Оливие Крийд

Оливие Крийд е един от най-известните парфюмеристи в света. Той е роден на 28-ми септември 1957 година в град Грас, Франция – световната столица на парфюмерията. Оливие от малък се влюбва в ароматите и започва да създава свои собствени миксове от етерични масла. С годините той развива своите умения и страст към парфюмерията и започва да работи професионално в индустрията.

Кариерата на Оливие започва през 1976 година, когато той се присъединява към култовата марка „Creed“. След това, той работи за „Lanvin“ и „Hermes“, като създава някои от техните най-успешни парфюми. През 2010 година, Оливие създава своя собствена марка „By Kilian“, която бързо се превръща в икона на луксозната парфюмерия.

Сред най-известните парфюми, създадени от Оливие Крийд, са „Green Irish Tweed“ от „Creed“, „Dior Homme“ от „Dior“, „Flowerbomb“ от „Viktor & Rolf“ и „Black Phantom“ от „By Kilian“. Тези аромати са само малка част от неговото впечатляващо портфолио.

Оливие Крийд е известен със своята визия и стил. Той винаги е облечен в безупречно изрязани костюми и носи неподправени аромати, които отразяват неговата креативност и елегантност. Той е истински майстор в своята професия и неговите аромати са вдъхновение за милиони хора по света.

Оливие Крийд продължава да създава уникални парфюми, които превръщат ароматите в истинско изкуство. Той е водеща фигура в индустрията и неговото влияние се усеща във всеки аромат, който създава. Той е истински гений на парфюмерията и неговата страст и талант продължават да впечатляват света.

Покажи още за Оливие Крийд