Хамид Мерати-Кашани

Хамид Мерати-Кашани е роден в Иран през 1956 година. От малък той показва интерес към ароматите и се запалва по магията на парфюмите. След като завършва училище, Хамид започва да изследва света на парфюмите и се превръща в истински експерт в областта.

През 1984 година, Хамид започва да работи като парфюмерист в един от най-известните парфюмерийни домове в Париж. След това, той продължава да развива своите умения и творчески възможности като създава уникални аромати за престижни брандове.

Сред марките, за които Хамид е работил, са Chanel, Dior, Guerlain и Hermes. Той е сътворил някои от най-иконичните парфюми на тези брандове, като Chanel Coco Mademoiselle, Dior Homme, Guerlain Shalimar Parfum Initial и Hermes Eau des Merveilles.

Хамид Мерати-Кашани е известен със своята умелост да създава парфюми, които са изключително елегантни, изискани и същевременно иновативни. Той се възползва от различни нотки и съставки, за да създаде уникални комбинации, които привличат вниманието и събуждат сетивата.

Хамид Мерати-Кашани продължава да работи в парфюмерийната индустрия и да създава изключителни аромати, които оставят следа в сърцата на хората. Той е вдъхновение за много млади парфюмеристи и продължава да ни изненадва с нови и вълнуващи парфюми.

Покажи още за Хамид Мерати-Кашани