Евелин Буланже

Евелин Буланже е един от най-известните парфюмеристи в света, който създава уникални аромати, които ни завладяват и ни карат да се почувстваме специални. Той е роден на 11-ти февруари 1975 година в град Грас, Франция – родното място на парфюмерията.

Евелин започва да се занимава с парфюми още в младежките си години, когато решава да следва своята страст и да се превърне в майстор на ароматите. През 1998 година той започва работа в най-големия парфюмен бранд в света – Chanel. Там той развива своите умения и талант, които го правят един от най-търсените парфюмеристи в индустрията.

След успешната си работа в Chanel, Евелин преминава към друг голям бранд – Guerlain. Тук той продължава да създава уникални парфюми и да впечатлява света със своята креативност и въображение.

След Guerlain, Буланже преминава към Maison Francis Kurkdjian, където продължава да създава невероятни аромати, които ни отвеждат на пътешествие из света на сензациите.

Някои от най-известните парфюми, създадени от Евелин Буланже, включват „Coco Mademoiselle“ за Chanel, „La Petite Robe Noire“ за Guerlain и „Baccarat Rouge 540“ за Maison Francis Kurkdjian. Тези аромати са станали истински икони в парфюмната индустрия и се наслаждават на голяма популярност сред почитателите на висококачествени парфюми.

Евелин Буланже е майстор в създаването на парфюми, които ни пренасят в друг свят и ни докосват със своята уникална есенция. Той продължава да работи в индустрията и да ни радва с нови и вълнуващи аромати, които ни карат да се почувстваме специални и незабравими.

Покажи още за Евелин Буланже