Ервин Крийд

Ервин Крийд е един от най-талантливите парфюмеристи на нашето време. Той е роден на 15 юни 1978 година в малкото градче във Франция. От ранна възраст проявява любов и интерес към ароматите и парфюмите. Затова не е изненадващо, че започва да се занимава професионално с тях.

През 2001 година, след като завършва специализация в парфюмерия, Ервин Крийд започва своята кариера в индустрията. Първият бранд, за който работи, е малка парфюмерийна къща в Париж. Следващата година се присъединява към една от най-популярните марки в света на парфюмерията. След това, изминали са много години и Крийд продължава да работи с известни и престижни брандове като Chanel, Dior, Guerlain и Givenchy.

Той създава множество парфюми, които са станали истински класики и са обичани от милиони хора по света. Някои от най-известните парфюми на Ервин Крийд включват „Flowerbomb“ от Viktor & Rolf, „Good Girl“ от Carolina Herrera и „Black Orchid“ от Tom Ford. Тези аромати са станали икона в индустрията на парфюмерията и се характеризират с уникална комбинация от нотки, които правят всяка жена да се почувства специална и привлекателна.

Ервин Крийд продължава да работи усърдно и да създава нови и вълнуващи аромати, които ни карат да се чувстваме уверени и прекрасни. Той е вдъхновение за много млади парфюмеристи и неговите творения остават вечни символи на елегантност и стил.

Покажи още за Ервин Крийд
Парфюми от Ервин Крийд
Aventus
Creed

Aventus

Тоалетна вода за мъже