Calvin Klein Euphoria

Парфюмна вода за жени

Calvin KleinCalvin Klein2005

основни ароматни нотки

дървесни
флорални
сладки
плодови
кехлибар
мускус
виолетка
свежи пикантни
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Calvin Klein Euphoria е впечатляващо творение в света на дамските парфюми, което се нареди сред най-обсъжданите и обичани аромати. Този парфюм се явява истинско изкушение за сетивата, обещавайки пътешествие през интензивни емоции и вълнения. В това ревю ще разкрием как Calvin Klein Euphoria съчетава изисканост, страст и рафинираност, споделяйки мнението на обожателите му и предоставяйки обективна оценка на този аромат.

Euphoria се отваря със съблазнителен акорд от нар и слива, които създават незабравима прелъстяваща първа впечатление. Тези сладки и сочни плодови нотки се обвиват около сетивата, като обещание за по-дълбока поглъщаща ни приключение. В сърцето на аромата, вдъхновено от орхидеята, се разкрива екзотичен цветен букет, допълнен от жасмин и виолетови листа. Този средиземноморски аромат носи със себе си женственост и тайнственост, която не може да бъде пренебрегната.

Но истинският характер на Euphoria изгрява в базата на аромата, където амброксан, кашмирено дърво и мускус се обединяват, за да създадат дълбок и наситен ароматен следев, оставящ трайно впечатление. Тези нотки придават ароматен завършек, който не само оставя следа, но и обгръща носещата го с луксозен и съблазнителен облак.

Мненията на любителите на Calvin Klein Euphoria го определят като „аромат на страст“, „изкушение в бутилка“ и „символ на женственост и сила“. Множество жени споделят, че ароматът им придава увереност и чувство за елегантност, което ги прави готови да се завладеят от света със съществуване.

Calvin Klein Euphoria е аромат, който успешно съчетава сладостта на плодовите нотки с елегантността на цветята и наситеността на дървесните акорди. Този парфюм пренася чувства на страст и изкушение, които превръщат всеки момент в специален. Мненията феновете на парфюма, заедно с нашата оценка, правят ясен извод: Calvin Klein Euphoria е аромат, който оставя следа и създава вълнение.

Състав
Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
Други парфюми от Calvin Klein
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
notino-banner
Официално видео на парфюма
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Calvin Klein Euphoria на най-изгодната цена:
notino-logo
free shippingБезплатна доставка
availability Наличен


Предимства:

  • Универсален избор за различни поводи
  • Интензивен и задържащ се аромат
  • Елегантен дизайн на опаковката
  • Подчертава женската увереност

Недостатъци:

  • Някои хора може да го намерят твърде сладък