Giorgio Armani Code

Тоалетна вода за мъже

Giorgio ArmaniGiorgio Armani2004

основни ароматни нотки

цитруси
кожа
анис
пикантни
цветни
тютюн
ароматни
ванилия
summer-icon пролет
summer-icon лято
summer-icon есен
summer-icon зима
summer-icon ден
summer-icon нощ

Armani Code е изтънчен и загадъчен аромат, създаден от италианската модна къща Giorgio Armani. Той е въплъщение на сила и привличане, излъчващи тайнственост и шик. Парфюмът представлява съчетание от свежи и силни нотки, което го прави идеален за мъжете, които искат да се отличават и да оставят впечатление.

Ароматната композиция на Armani Code е многопластова и съчетава изисканост и съблазън. Връхните нотки са от портокалов цвят и лимон, които освежават и придават енергия. В сърцевината на аромата се долавя лавандула, която придава елегантност и блясък. Базисните нотки са кедър, тютюн и тонка, които допълват парфюма с топлота и интензивност.

Code принадлежи към групата на въздушно-пикантните парфюми, които се характеризират със свежест и пикантност. Този парфюм е създаден за мъже, които излъчват сила и авторитет. Пуснат на пазара през 2004 година, като неговият успех продължава и до днес. Той се превърна в класика сред мъжките парфюми, олицетворяващ неподвластна стилност и изтънченост.

Парфюмеристът зад този неподражаем аромат е Антоан Ли. Той е известен със своето майсторство и експертно владеене на ароматите, което се отразява в композицията на Armani Code.

Линията на Code включва и други парфюми, които носят същата елегантност и шарм. Някои от тях са Armani Code Profumo, Armani Code Colonia, Armani Code Absolu и Armani Code A-List.

Рекламното лице, което въздейства с изтънченост и магнетизъм в кампаниите за Armani Code, е актьорът и продуцент Крис Пайн. Той възприема ролята на съвременен и загадъчен мъж, който се движи с лекота в света на интригите и страстите.

Когато се запознаете с Armani Code, ще откриете, че този парфюм носи със себе си някои интересни факти. Например, компактната му черна бутилка е създадена, за да символизира елегантността и загадъчността на аромата. Също така, вдъхновението за този парфюм е било класическите аромати на италианските мъжки парфюми, които са изпълнени със сила и стил.

Парфюмерист
Графика на аромата
ДЪЛГОТРАЙНОСТ ДЪЛГОТРАЙНОСТ
много слаб
слаб
умерен
траен
изключително траен
цена АРОМАТНА СЛЕДА
слаба
умерена
силна
огромна
пол ПОЛ
дамски
мъжки
унисекс
по-млади
по-възрастни
цена ЦЕНА
прекалено скъп
скъп
приемлива цена
добра цена
евтин
notino-banner
Официално видео на парфюма
Подобни аромати
Потребителска оценка

Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

Сравни цените

Купи Giorgio Armani Code на най-изгодната цена:
notino-logo
free shippingБезплатна доставка
availability Наличен

notino-logo
free shippingБезплатна доставка
availability Наличен

Предимства:

  • Изтънчен и загадъчен аромат
  • Дълготраен
  • Идеален за вечерни и специални поводи
  • Привлича вниманието със своите мистериозни нотки

Недостатъци:

  • Не е подходящ за тези, които предпочитат по-леки и свежи аромати