Вилхелм Мюлхенс

Вилхелм Мюлхенс, един от най-вълнуващите парфюмеристи на нашето време! Той е роден през 1952 година в Германия и от малък е показал голяма страст към ароматите. Въпреки че започва професионалната си кариера като фармацевт, скоро осъзнава, че неговото истинско призвание е в света на парфюмерията.

През 1978 година, Мюлхенс създава собствената си марка – Muelhens 4711, която бързо се превръща в истински хит. След успеха на 4711, той започва да работи за някои от най-големите имена в индустрията на парфюмите. Първият му голям проект е сътрудничеството с Calvin Klein, където той създава незабравимия аромат Obsession. След това следва сътрудничество със семейството на Estée Lauder, където Мюлхенс разработва класическите аромати Pleasures и Beautiful.

След като се утвърждава като един от водещите парфюмеристи в индустрията, Мюлхенс създава собствената си марка – Vilhelm Parfumerie. Тук той може да изрази своята креативност и да създава уникални парфюми, които се отличават със своята изисканост и елегантност. Някои от най-известните парфюми на Vilhelm Parfumerie включват „Dear Polly“, „Smoke Show“ и „Room Service“.

Вилхелм Мюлхенс е истински визионер в света на парфюмерията. Той има уникален талант да съчетава различни аромати и да създава ароматни шедьоври, които остават в сърцата на милиони хора по целия свят. Неговите парфюми са истинско изкушение за сетивата и винаги носят неговия неповторим подпис. Не може да се отрече, че Вилхелм Мюлхенс е един от най-влиятелните и успешни парфюмеристи на нашето време.

Покажи още за Вилхелм Мюлхенс