Тиери Васер

Тиери Васер е реномиран парфюмер, роден през 1959 година във Франция. От малък е проявявал интерес към ароматите и експериментира с различни ароматни съставки. След като завършва училище, Тиери решава да се посвети на своята страст към парфюмите и започва да работи в индустрията през 1981 година.

Неговата професионална кариера започва с работа за престижния парфюмерен бранд Chanel. Там Тиери има възможността да разработва някои от най-иконичните парфюми на марката. След успешното си сътрудничество с Chanel, той продължава да развива своята кариера като независим парфюмер.

През 1992 година, Тиери Васер създава своя собствена марка – „Тиери Мюглер“. Под това име той представя революционни парфюми, които се отличават със своята иновативност и уникални ароматни комбинации. Някои от най-известните парфюми на Тиери Мюглер са „Angel“, „Alien“ и „A*Men“.

След успеха си с марката „Тиери Мюглер“, парфюмеристът продължава да сътрудничи с други големи брандове. Той работи със „Lancôme“ и създава парфюма „La Vie Est Belle“, който бързо става хит в индустрията. Също така, Тиери Васер се ангажира и с „Nina Ricci“, разработвайки парфюма „Nina“.

Тиери Васер е известен със своите иновативни и уникални аромати, които превръщат парфюмите във вълшебно изживяване. Той продължава да вдъхновява и преобразява индустрията със своята креативност и страст към парфюмерията.

Покажи още за Тиери Васер
Парфюми от Тиери Васер
Mon Guerlain
Guerlain

Mon Guerlain

Парфюмна вода за жени