Стив ДеМеркадо

Стив ДеМеркадо е един от най-талантливите парфюмеристи на нашето време. Той е роден на 15 юни 1978 г. в малкото градче Лимож във Франция. От малък Стив бил обгърнат от ароматите, благодарение на баща си, който беше собственик на малък парфюмериен магазин. Той често помагал на баща си и се влюбвал в магията на създаването на парфюми.

След като завършил средното си образование, Стив решил да последва сърцето си и да се посвети на парфюмерията. През 1998 г. той започнал работа в една от най-популярните парфюмерийни къщи в Париж. Там се научил на всички тайни и техники за създаване на уникални аромати.

След успешните си години в Париж, Стив бил привлечен от големия свят на международните марки. През 2005 г. той преминал в една от най-прочутите и престижни парфюмерийни къщи в Италия. След това работил също и за някои от най-големите марки във Великобритания и САЩ.

Сред най-известните парфюми, създадени от Стив ДеМеркадо, са „Л’Амур де Ла Нюит“ (The Love of the Night), „Есенция на Любовта“ (Essence of Love) и „Магическият Сън“ (The Magical Dream). Тези аромати са станали истински хитове и са били възхвалявани от критиците и потребителите.

Стив ДеМеркадо продължава да създава вълнуващи и иновативни парфюми, които завладяват сетивата ни и ни носят радост. Той е истински вълшебник, който превръща ароматите в истории и емоции. Неговата страст и талант продължават да го правят един от най-известните и влиятелни парфюмеристи в света.

Покажи още за Стив ДеМеркадо