Серж де Оливейра

Серж де Оливейра е един от най-талантливите парфюмеристи на нашето време. Роден е на 6-и юли 1952 година в града Грас, Франция – истинската столица на парфюмерията. От малък Серж е показвал интерес към ароматите и е бил обгърнат от магията на парфюмите.

Когато става по-голям, Серж се започва да изучава изкуството на парфюмерията и се присъединява към една от най-престижните парфюмерийни школи в Грас. Там развива своите умения и творческия си потенциал, които са му донесли голяма слава.

След завършването на обучението си, Серж де Оливейра започва да работи за различни брандове в парфюмерийната индустрия. Той започва с малки и непознати марки, но постепенно се изкачва по стълбите на успеха. Сред най-известните брандове, за които е работил, са „Chanel“, „Dior“, „Yves Saint Laurent“ и „Guerlain“. Всяка от тези марки е възприела неговата талантливост и му доверява създаването на някои от най-иконичните парфюми в света.

Серж де Оливейра е известен също така и със своя собствена линия от парфюми, носеща неговото име. Тази колекция включва невероятни аромати, които са се превърнали в истински класики. Някои от най-популярните парфюми на Серж де Оливейра са „Ambre Sultan“, „Chergui“, „Fille en Aiguilles“ и „Musc Ravageur“.

Серж де Оливейра е истински майстор в създаването на парфюми, който успява да съчетае изключително високо качество и уникален стил. Той е вдъхновение за много други парфюмеристи и оставя трайно впечатление със своите аромати. Неговата страст и преданост към парфюмерията го правят един от най-възхитителните и влиятелни творци в индустрията.

Покажи още за Серж де Оливейра